19 Квітня 2024, 07:41 | Реєстрація | Вхід
/ 12-16 липня: Міжнародний фестиваль «АртПоле» (с. Уніж, обл. Івано-Франківська). - 1 Липня 2012

12-16 липня: Міжнародний фестиваль «АртПоле» (с. Уніж, обл. Івано-Франківська).

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 01 Липня 2012 (Неділя)
Час: 15:26
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1550



З 12 по 16 липня в селі Уніж Івано-Франківської області 
пройде Міжнародний фестиваль «АртПоле».

Цього року один із найвідоміших українських open air’ів відбудеться вдесяте.
Передбачається кілька абсолютних прем’єр, зокрема, на театральній сцені. 

Програму нічних перформенсів відкриватиме трилогія «Втрачений Рай. Дике Поле. Стріла» від Олени Костюк — давні українські пісні, сучасна академічна музика та відео-живопис. 

А в наступні ночі продовжать Zira з театром вогню «Проти ночі» та Сергій Жадан з гуртом «Ойра» та відео-студією «Антресоля». 

Новий перформанс під назвою Ulramarine створює Уляна Горбачевська — цього разу в ньому задіяні відомі європейські музиканти, серед яких Петрас Вішняускас, Клаус Куґель і Марк Токар.

Два абсолютно різних гурти з Польщі – іронічні й голосні Mitch & Mitch та емоційні, віртуозні, струнні VOLOSI. Балканськими музичними сумішами, настояними у лапландському кліматі потішать Jaakkoo Laitinen& Vaara Raha з Фінляндії. 

Привітати десятий фестиваль новими програмами збираються улюблені учасники попередніх років, французи Red Cardell та відоме міжнародне музичне угрупування Transglobal Underground. З новою програмою виступить також білоруське тріо Port Mone.
 
Також на фестивалі виступлять друзі і постійні учасники фестивалю Перкалаба та Бурдон. Крім них, вперше на АртПолі «засвітяться» «Люди добрі», «ГИЧ-оркестр», Zapaska & BeBoBul, Дичка та Перкалабські придатки.



Вартість квитків становить 330 грн на весь фестиваль, та 250 грн на три дні (12–14 липня або14–16 липня). Вартість одноденних квитків становитиме 100 грн, їх буде можна придбати безпосередньо на фестивальному майданчику.

Подробиці шукайте на сайті фесту: Artpole


Джерело: Друг читача


0 коментарів

Залишити коментар

avatar