24 Квітня 2024, 22:07 | Реєстрація | Вхід
/ У Львові шукатимуть молодих поетів - 16 Червня 2011

У Львові шукатимуть молодих поетів

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 16 Червня 2011 (Четвер)
Час: 10:51
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2085


Цьогорічний Львівський Міжнародний літературний фестиваль у рамках 18-го Форуму видавців у Львові продовжує традицію пошуку нових імен в українській поезії, і запрошує усіх охочих на cьомий фестиваль «Молода республіка поетів».

Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Є лише дві необхідні умови, щоб потрапити: автор пише українською мовою та йому ще не виповнилося 25 років», - повідомили організатори фестивалю.

Для участі у конкурсі треба надіслати оголошення на адресу mrp.lvivlitfest@gmail.com до 15 липня. Журі обіцяє розглянути усі заявки (якщо вони оформлені правильно), і оголосити результати відбору учасників 1 серпня.

«20 лауреатів лонг-листа долучаться до заходів Львівського літературного фестивалю з 16 до 18 вересня, а також візьмуть участь у гала-концерті конкурсу. Лауреати першої, другої і третьої премії фестивалю отримають цінні подарунки.

Твори лауреата гран-прі фестивалю будуть видані окремою збіркою. В епоху соціальних мереж і живих журналів, це напрочуд гарна нагода повернутися до світу реального. Так, наш минулорічний учасник Гулик Сергій став гостем літературної кав’ярні «Кабінет», де читав свої вірші й говорив про поезію. До складу журі цьогоріч входять Мар’яна Савка, Артем Захарченко, Олесь Ільченко, Юрій Завадський і засновник фестивалю Ілля Стронґовський», - повідомили організатори.

Умови участі у Сьомому фестивалі «Молода Республіка Поетів»:

1)           приймають твори лише українською мовою.

2)           Учасником може бути людина не більше 25 років.

3)           Заявка має бути заповнена цілком.

4)           Добірка має складатися з 10 віршів, які ніколи не друкувалися у альманахах або інших окремих виданнях (крім періодики).

5)           До заявки потрібно прикріпити портретне фото у форматі JPEG розміром від 1 до 3 Мб.

6)           Дедлайн подачі заявок – 15 липня. Адреса подачі mrp.lvivlitfest@gmail.com.

Учасників, які успішно пройдуть конкурсний відбір, буде повідомлено електронною поштою про подальші дії.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar