26 Квітня 2024, 15:53 | Реєстрація | Вхід
/ Полунін і Шмурак: «Guerillia. Поема світла» в Києві - 16 Жовтня 2016

Полунін і Шмурак: «Guerillia. Поема світла» в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 16 Жовтня 2016 (Неділя)
Час: 20:00
Вартість: 50 грн.
Місто: Київ
Місце: CUBE BAR
Адреса: вул. Героїв Сталінграда, 24
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1152


Згодом вас неодмінно спитають, де ви були й що робили о 20:00, 16 жовтня 2016 року. Що матимете відповісти? Незрозуміло? Спробуймо пояснити.

Поет, видавець і перформер Антон Полунін написав поему про міську партизанську війну під назвою «Guerillia. Поема світла»Композитор, музикант та перформер Олексій Шмурак написав чарівний музичний супровід для читань.

Отже 16 жовтня CUBE BAR запрошує усіх охочих на прем’єрне читання поеми Антона Полуніна «Guerillia. Поема світла» в музичному супроводі Олексія Шмурака.


Антон Полунін — поет, музикант, юрист. Учасник низки проектів та фестивалів (Форум видавців у Львові, Київські лаври, Запорізька книжкова толока, O'Fest, Гогольfest, Волошинський фестиваль, Кобзарт, Тбілісоба etc). Автор поетичних збірок «Umbra» (ПроLogos, 2014) та «Ходить и говорить» (Лоція, 2016). Друкувався в журналах «Воздух», «День і ніч», «Введенская сторона», «Арт-Еліт», «Aesthetoscope», на сайтах litcentr та polutona. Співзасновник та організатор проекту «Поезія без компромісів», фестивалю актуальних поетичних практик kyiv poetry week (2016). Член команди, редактор Літературного порталу Litcentr. Вокаліст і ритм-гітарист гурту «The Good Times».

Олексій Шмурак  композитор, перформер. Постійно мандрує крізь різні напрями діяльності, серед яких були/наявні акустичний ансамбль, що виконує сучасну академічну музику (Ensemble Nostri Temporis); експериментальний дует саундперформерів, що праціє в электроакустичному та інтердисціплінарному напрямах (Блук); неакадемічний пісенний проект («истерический дог»); фестиваль сучасної і класичної музики («Гольфстрім»); курс лекцій («Етика музики») тощо. З 2016 року активно співпраціє з літераторами, зокрема, зробив 4 проекти в рамках презентаційної історії видавництва «Лоція».


16 жовтня. Початок о 20:00. Вхід: 50 грн | Київ, CUBE BAR, вул. Героїв Сталінграда, 24


0 коментарів

Залишити коментар

avatar