26 Квітня 2024, 11:39 | Реєстрація | Вхід
/ «Свято піля дебошу» Василя Лозинського. Читання - 31 Серпня 2016

«Свято піля дебошу» Василя Лозинського. Читання

Категорія: «Події»
Дата: 31 Серпня 2016 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: Вхід: вільний
Місто: Київ
Місце: Hashtag Bar
Адреса: вул. Воздвиженська, 48
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1280


31 серпня у Hashtag Bar буде представлено залишки тиражу української збірки Василя Лозинського «Свято після дебошу», що вийшла друком у видавництві NIICE лімітованим накладом та з колажними обкладинками.

На поетичному читанні виступатимуть троє поетів: Василь Лозинський, який зачитає свою поезію українською, Антон Полунін, що виступить з поезією російською та українською мовами і Діма Казаков з поезією російською мовою. 

Василь Лозинський (1982 р.н.) — поет, есеїст, перекладач та куратор. Автор двох збірок поезії: «Свято після дебошу» (NIICE, 2014) та «Інша країна» (Лоція, 2016). Збірка вибраних віршів «Das Fest nach dem Untergang» з’явилася нещодавно у Німеччині. Переклав на українську поезію Тадеуша Домбровського з польської, коротку прозу Франца Кафки та вірші Рона Вінклера з німецької. Співредактор часопису про культуру та соціум «ПроStory» та співкуратор у «Худраді».

Антон Полунін (1985 р.н.) — поет, бард, редактор та співзасновник видавництва «Лоція», а також фестивалю Kyiv poetry week. Автор поетичних збірок «Umbra» («ПроLogos», 2014) та «Ходить и говорить» («Лоція», 2016). Друкувався в журналах «Воздух», «День і ніч», «Введенская сторона», «Арт-Еліт», «Aesthetoscope», на порталах Litcentr та Polutona. Член команди, редактор Літературного порталу Litcentr. 

Діма Казаков (1989 р.н.) — поет, редактор та співзасновник видавництва «Лоція», а також фестивалю Kyiv poetry week. Вірші публікувалися у журналах «Воздух», Polutona та інших.


31 серпня. Початок о 19:00. Київ, Hashtag Bar, вул. Воздвиженська, 48.

Посилання з теми:



0 коментарів

Залишити коментар

avatar