27 Квітня 2024, 16:01 | Реєстрація | Вхід
/ Креативна Європа: Програма підтримки перекладів - 2024 - 16 Квітня 2024

Креативна Європа: Програма підтримки перекладів - 2024

Категорія: «Конкурси»
Дата: 16 Квітня 2024 (Вівторок)
Час: 01:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Світ
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1318


В програмі ЄС «Креативна Європа» оголошено конкурс «Поширення європейських літературних творів» 

На порталі пошуку можливостей фінансування та тендерів Європейської Комісії було опубліковано ще один конкурс програми ЄС «Креативна Європа». Його метою є підтримка 40  літературних проєктів із загальним бюджетом конкурсу 5 мільйонів євро. Подайте свою заявку, щоб отримати фінансування на переклад, промоцію та поширення літературних творів (новели, комікси, поезія, ітд). На цей конкурс можуть подаватися як консорціуми, так і окремі організації. 

Умовою конкурсу є посилення різноманіття: він підтримує твори, які написані мовами, що менше вживаються, для поширення на більші ринки в Європі та за її межами, зокрема і для молодших читачів. Також, важливим пріоритетом є підвищення рівня професійного рівня літературних перекладачів, зокрема оплати та умов праці, видимості в суспільстві.  

За цим конкурсом фінансування можуть отримати твори художньої літератури, написані мовами країн-учасниць програми ЄС «Креативна Європа», а також латинською та старогрецькою мовами, деякими регіональними та мовами національних меншин.

Дедлайн: 16 квітня 2024
Деталі конкурсу на FTOP: Circulation of European literary works https://bit.ly/48uLgAh


0 коментарів

Залишити коментар

avatar