26 Квітня 2024, 15:11 | Реєстрація | Вхід
/ Літературна премія ім. Всеволода Нестайка - 2023 - 1 Листопада 2023

Літературна премія ім. Всеволода Нестайка - 2023

Категорія: «Конкурси»
Дата: 01 Листопада 2023 (Середа)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 3.3
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 3689



Премію засновано Національною секцією Міжнародної Ради дитячої та юнацької книги (UA IBBY), Національною бібліотекою України для дітей, ГО «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей» та родиною Всеволода Нестайка за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України для відзначання сучасних українських дитячих письменників.

Премія присуджується за кращий прозовий (пригодницький, реалістичний, історичний, фантастичний або детективний) твір для дітей середнього та старшого віку, що спрямований на формування та розвиток гармонійної особистості; виховання у молодої генерації українців доброти, щирості, взаємодопомоги, любові до рідної землі, патріотизму, національної самосвідомості. 

На здобуття Премії представляються нові оригінальні твори, видані за останні три роки (2021-2023 років).

У конкурсі беруть участь прозові літературні твори для дітей різних жанрових та композиційних форм (роман, повість, казка, новела, збірка оповідань,) у вигляді надрукованих книжкових видань.

На здобуття Премії до 1 листопада подаються:

  • 2 примірники твору у друкованому вигляді;
  • клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору в електронному (Word (DOCX, DOC, RTF) або друкованому вигляді;
  • відомості про автора в електронному вигляді (прізвище, ім`я, по-батькові, рік народження, домашня адреса, телефон, місце навчання/роботи, електронна пошта, коротка творча біографія, — у форматі документа Word (DOCX, DOC, RTF), портретне фото автора у форматі JPG);
  • примірник твору в електронному вигляді;
  • рецензії та відгуки (у т.ч. посилання на інформацію у засобах масової інформації) на твір кандидата на здобуття Премії в електронному та друкованому вигляді.
Подання та примірники твору у друкованому вигляді надсилаються поштою за рахунок відправника на адресу: 03190, м. Київ, вул. Януша Корчака, 60, Національна бібліотека України для дітей.

Примірник твору та супровідна документація в електронному вигляді надсилається на електронну адресу nbudd@ukr.net із зазначенням теми листування «Всеукраїнський конкурс Нестайка» та прізвища автора.

Твори не рецензуються й не повертаються. Роботи, надіслані лише на паперових носіях, не будуть допущені до розгляду Журі.

Детальні умови читайте на сайті: https://chl.kiev.ua/Default.aspx?id=10582


2 коментарів

avatar
Доброго дня! Чи можна прийняти участь у конкурсі, якщо книгу не видано(рукопис), тобто книга лише у електронному варіанті?
avatar
спробуйте звернутись із цим питанням до організаторів конкурсу за адресою: nbudd@ukr.net

Залишити коментар

avatar