28 Квітня 2024, 20:50 | Реєстрація | Вхід
/ 28 червня | Читання «Нічого страшного. Поезія з Бучі» - 28 Червня 2023

28 червня | Читання «Нічого страшного. Поезія з Бучі»

Категорія: «Події»
Дата: 28 Червня 2023 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Кам’янець
Місце: Zagata Bar
Адреса: вул. Гагаріна 63
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 205


Читання «Нічого страшного. Поезія з Бучі» відбудуться у Камʼянці-Подільському 28 червня.

"ось ландшафт, якого більше нема
лиш повітря вібрує між краєвидами”, — пише Сергій Прилуцький в одному зі своїх текстів із назвою, яка, здається, зрозуміла лише читачам в Україні сьогодні, — "Нічого нестрашного”.

Сергій Прилуцький, другий учасник BAZHAN residency, резиденції для поетів та перекладачів, що з червня по вересень триває в Камʼянці-Подільському. Він, разом із дружиною, поеткою Оленою Степаненко, та сином пережили окупацію в Бучі. 

Сергій та Олена продовжують знаходити в собі сили розповідати про це у своїй поезії. На події ви зможете почути їхні тексти українською та білоруською, а також дізнатися більше про їхній досвід і творчість під час війни.

Модерує розмову кураторка BAZHAN residency Таня Родіонова.

28/06, 19:30. Вхід вільний
Камʼянець-Подільський, Zagata Bar, вул. Гагаріна 63


Сергій Прилуцький — поет, прозаїк, перекладач з англійської, польської та української мов. Народився в Білорусі, живе в Україні. Автор двох прозових книг та кількох поетичних збірок білоруською мовою.

Олена Степаненко — поетка, журналістка, редакторка. Перекладає з білоруської на українську. Співорганізаторка мистецької ініціативи «Війна і Слово».

Подія відбувається в межах BAZHAN residency — резиденції для поетів/ок і перекладачів/ок поезії, ініційованої ГО TRANSLATORIUM, що реалізується за підтримки Versopolis і фінансується програмою Європейського Союзу «Креативна Європа».


0 коментарів

Залишити коментар

avatar