25 Квітня 2024, 00:18 | Реєстрація | Вхід
/ Опенкол до молодіжної антології Reflect Empathy - 30 Травня 2023

Опенкол до молодіжної антології Reflect Empathy

Категорія: «Конкурси»
Дата: 30 Травня 2023 (Вівторок)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 4.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 1191


Запрошуємо молодих українських авторів і авторок короткої прози і поезії 13-20 років долучитися до створення українсько-американської молодіжної антології, над якою ГО «безпробілів» та підліткова спільнота «Teenside» почали роботу в партнерстві з американською молодіжною організацією «Reflect Empathy».

Тема антології — досвід проживання молоддю нинішньої війни росії проти України. Для збірки усі тексти ми перекладемо англійською і доповнимо ілюстраціями та фото. Антологію опублікують в США, а всі гроші з продажу книжок підуть на міні-гранти (до 500 доларів) для українських авторів і авторок найкращих текстів зі збірки. Гранти можна буде витратити на навчання. Співзасновниця проєкту «Reflect Empathy» Мелінда Вонг (Melinda Wang) каже, що антологію створюють, щоби побудувати глибші зв’язки емпатії серед людей, які не переживали війни.

Якщо тобі від 13 до 20 років можеш до 30 травня 2023 року надсилати свою прозу та поезію про свій досвід війни на пошту teenside.home@gmail.com. У темі листа напиши «Reflect Empathy» і не забудь у листі додати кілька слів про себе.

З питаннями пишіть на пошту teenside.home@gmail.com.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar