23 Квітня 2024, 22:43 | Реєстрація | Вхід
/ Письменницький конкурс «безпробілів» - 15 Січня 2021

Письменницький конкурс «безпробілів»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 15 Січня 2021 (П'ятниця)
Час: 01:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 3.7
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 7439


Ми точно знаємо, що ти любиш розповідати історії. Друзям, собі чи у соцмережах. А може, ти навіть пишеш? Багатотомний роман, фанфіки, короткі оповідання. П’єси або вірші. Пишеш постійно, епізодично чи збираєшся спробувати вперше? 

Тоді наш Письменницький конкурс «безпробілів» — найкращий привід показати свої тексти світові! 

Ми шукаємо тексти письменників і письменниць 12-19 років і підліткову літературу, написану людьми будь-якого віку. Прозу, поезію та п’єси, сміливі експерименти на межі стилів і жанрів. Новаторські за формою та змістом історії з різноманітними персонажами й актуальними темами. Нас цікавить увесь спектр людських почуттів — від надії до відчаю, від бунту до прийняття. Все, що болить, дратує, радує і змушує підлітків вставати з ліжка щодня. Влучно підібрані слова, яким віриш, й образи, які потрапляють просто в серце. Ми не боїмося складних у будь-якому сенсі тем і хочемо читати про те, що зазвичай замовчують, але ми завжди вловлюємо стереотипи і будь-яку дискримінацію у тексті. Нас захоплюють персонажі й автори з незвичним поглядом на світ і небачені реальності чужої свідомості. 

Тексти переможців проілюструють молоді українські ілюстратори й опублікують на сайті Букмоль, а на авторів 10 найкращих текстів чекають й інші сюрпризи. 

До розгляду приймаються раніше не опубліковані україномовні художні тексти (проза, поезія, п’єси тощо). Обсяг текстів: до 15 тис. знаків з пробілами. 
Номінації: 
  • #teenwrite — художні тексти, написані підлітками (12-19 років). 
  • #teenlit — удожні тексти для підлітків. Вік авторів/авторок не обмежений. 
Конкурс триває з 15 жовтня 2020 року до 15 січня 2021 року. 
Свої тексти надсилай у форматі .DOC чи .DOCХ на пошту: bezprobiliv.bukmol@gmail.com 

Усі умови, новини й деталі на сторінці конкурсу: fb.com/bezprobiliv 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar