26 Квітня 2024, 14:59 | Реєстрація | Вхід
/ Богдана Романцова «Поза шкільною програмою» - 5 Грудня 2022

Богдана Романцова «Поза шкільною програмою»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 05 Грудня 2022 (Понеділок)
Час: 19:00
Вартість: 200 грн.
Місто: Київ
Місце: MacPaw Space
Адреса: вул. Велика Васильківська, 100
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 414


Після повномасштабного вторгнення 24.02 українці відчули як ніколи сильно, чому так важливо знати власну історію, мову та культуру, розуміти і цінувати власну національну ідентичність. Однак чимало з нас відчувають прогалини в гуманітарній освіті. Ті ж, хто вивчав українську мову та історію за радянських часів, і зовсім мають потребу повністю переглянути свої знання у цій сфері.

Саме тому ми розпочали серію офлайн-подій для тих, кому не вистачило уроків з історії, мови та мистецтва у шкільні роки. Спеціально для вас ми запрошуємо найкращих експертів з гуманітарних знань – науковців, блогерів, викладачів, які розкажуть про українську культуру не нудно (так буває? авжеж!).

Готуйтеся до яскравих прикладів, гострих тем та навіть мемів! «Гуманітарна допомога» — це саме те місце, де ви зможете не соромитись і поставити будь-які власні запитання щодо теми та отримати на них відповідь від справжнього знавця.

Наша наступна лекторка — редакторка у видавництві «Темпора», викладачка літературних курсів Litosvita, Prometheus, Nobilitet, членкиня журі Премії президента України і Стипендії президента України та експертка Шевченківської премії Богдана Романцова.

«Українська література — це Панас Мирний, Квітка-Основ’яненко і Нечуй-Левицький», — казали нам в школі. Все це правда, однак ще українська література — це авангардні експерименти, скандальні публікації у часописах 90-х, панк, рок-н-рол та еротика. От саме про таку українську літературу ми й поговоримо на лекції.

«Гуманітарна допомога» — це серія благодійних подій. А це означає, що купуючи квиток на подію, ви робите благодійний внесок одразу для п’яти соціальних організацій:
  • БФ Серця Майбутнього, які адресно допомагають дітям із вадами серця.
  • БФ Let's Help, які допомагають покинутим стареньким та стареньким у геріатричних пансіонатах.
  • БФ Центр соціальних проектів майбутнього, які допомагають тваринам, що залишились у зоопарках Харкова та Миколаєва.
  • БФ Діти героїв, які надають адресну допомогу дітям загиблих героїв.
  • БФ Соломʼянські котики, які надають гуманітарну допомогу у справі розмінування територій. Закуповують засоби для ДСНС та поліції (міношукачі, металошукачі, набори для розмінування).
Всі донати відвідувачів буде зараховано у спільну скарбничку на платформі dobro.ua Української Біржі Благодійності та рівномірно розподілені між цими п’ятьма організаціями. Приходьте обов’язково, щоб стати розумнішими і добрішими разом!
Кількість місць на нашу подію обмежена. Квиточки за посиланням: https://bit.ly/3gHMFOl

У разі повітряної тривоги ми просимо всіх пройти за організаторами до найближчого укриття, яке знаходиться на паркінгу бізнес-центру. В разі, якщо тривога триватиме менше ніж 30 хвилин, ми запросимо вас повернутися на лекцію. Якщо більше – на жаль, нам доведеться скасувати подію. Ваш внесок буде зараховано на благодійність. Зверніть увагу: ваш благодійний внесок є безповоротним, навіть у випадку переносу чи скасування заходу.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar