27 Квітня 2024, 04:36 | Реєстрація | Вхід
/ Lemko Bluegrass Band та п'ята лекція Остапа Українця - 14 Жовтня 2022

Lemko Bluegrass Band та п'ята лекція Остапа Українця

Категорія: «Події»
Дата: 14 Жовтня 2022 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: 250-350 грн.
Місто: Львів
Місце: Локальна культурна підтримка
Адреса: пл. Данила Галицького, 1
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 240


Локальна культурна підтримка страшенно рада презентувати вам цикл лекцій з української літератури від Остапа Українця, що супроводжуватимуться музичними концертами наближених до їх тем! 

Тема п’ятої лекції:

Міжвоєння і постмодерн: від шістдесятників до ветеранської культури

Музикувати та вправно продовжувати традиції наших емігрантів в Північній Америці, приправляючи їх особливим карпатським колоритом будуть LEMKO BLUEGRASS BAND.

Певні, що більшість із вас знає Остапа – письменника і перекладача, особливо як засновника та автора YouTube-каналу й видавництва "Твоя підпільна гуманітарка".

Остап Українець у своїй письменницькій творчості працює в жанрах фентезі й історичній прозі. Серед написаного є оповідання та романи "Малхут", "Канцелярія хрестових походів", "Дискордія". А як перекладач він працював із творами Говарда Лавкрафта та Ерін Гантер, зробив більше десятка перекладів творів для дітей та дорослих.

Разом із дружиною Катериною Дудкою та Євгеном Ліром Остап розвиває освітній канал "Твоя Підпільна Гуманітарка", який зібрав близько 150 000 підписників й недавно командою вони анонсували про відкриття однойменного видавництва.

Lemko Bluegrass Band — акустичний гурт зі Львова. Шалений мультикультурний мікс львівських Lemko Bluegrass Band можна окреслити як "традиційна українсько-американська музика", трансатлантичні поєднання з карпатським присмаком заграні сучасно, живо і неординарно.

Вхід по передпродажу: 250 гривень. В день заходу: 350 гривень. Частину коштів ми традиційно надсилаємо на ЗСУ.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar