30 Квітня 2024, 04:36 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація нової книжки із серії «Коти-вояки» | Харків - 22 Лютого 2020

Презентація нової книжки із серії «Коти-вояки» | Харків

Категорія: «Події»
Дата: 22 Лютого 2020 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 621


Книгарня «Є» та видавництво «АССА» запрошують дітей від 8 до 12 років на презентацію нової книжки із серії «Коти-вояки» та інтерактивну гру за її мотивами. Захід відбудеться 22 лютого. Початок – о 16:00. Модераторка – Тетяна Левченко. Реєстрація: http://bit.ly/38ic4o6 або за тел. 098 615 26 23 (Олена).

«Коти-вояки» (англ. Warriors) – серія пригодницьких романів-фентезі для дітей та підлітків, створена в 2001 р. британськими письменницями під загальним псевдонімом Ерін Гантер. Оригінальна серія складається з майже 40 книжок, вона розділена на п’ять циклів, у кожному з яких – по шість книжок, плюс окремі книжки-путівники та комікси в стилі манги. В Україні перші примірники серії з’явилися в 2016 р., виключні права на їхнє видання належать видавництву «АССА» (Харків). Переклад з англійської – Катерина Дудка, Остап Українець. Оформлення – Олег Панченко. При перекладі тексту українською для опису загального устрою котячих кланів та громадянства їхніх членів була використана термінологія Національної скаутської організації України «Пласт». 

У новинці під назвою «Захід» (2-й цикл, 6-та книга) ви поринете в таємний світ диких котів. Ожинокіготь розривається між двома світами – реальним і потойбічним, де блукає його батько Тигрозір. З кожним днем йому все важче приховувати свою таємницю і притлумлювати жагу до влади, яку так вміло розпалюють у ньому батько і брат. Зрештою, йому таки випадає шанс отримати бажане. Та чи варте воно такої ціни? Чи розуміє Ожинокіготь, що від його вибору залежить доля всіх лісових котів?

Розкриємо таємниці із життя Котів-вояків разом!

22 лютого, 16:00. Книгарня «Є», Харків, вул. Сумська, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar