26 Квітня 2024, 18:29 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Віри Агеєвої «За лаштунками імперії» - 2 Жовтня 2022

Презентація книги Віри Агеєвої «За лаштунками імперії»

Категорія: «Події»
Дата: 02 Жовтня 2022 (Неділя)
Час: 16:00
Вартість: від 100 грн.
Місто: Луцьк
Місце: Волинська обласна бібліотека імені Олени Пчілки
Адреса: вул. Шопена, 11
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 244


У неділю, 2 жовтня, у Луцьку відбудеться презентація книги Віри Агеєвої «За лаштунками імперії», яка вийшла у видавництві «Віхола». Це дослідження україно-російських відносин у розрізі культури та літератури. Опісля нашої розмови та прочитання книги кожен сам зробить висновок, чи треба нам музей Булгакова в Києві та твори російських класиків у шкільній програмі.

Віра Агеєва — відома літературознавиця, критикиня та професорка Національного університету «Києво-Могилянська академія», лавреатка Шевченківської премії, членкиня журі премії «Книга року ВВС». Модеруватиме зустріч докторка філологічних наук, професорка, народна депутатка України Ірина Констанкевич.

Захід відбудеться у Волинській обласній бібліотеці імені Олени Пчілки (Луцьк, вул. Шопена, 11). Організатори: Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера» та видавництво «Віхола».

Мінімальний внесок за вхід — 100 гривень. Усі кошти будуть передані волонтерському штабу «Ангар» для закриття потреб ЗСУ. Посилання на Банку: https://send.monobank.ua/jar/AAtEJu6Lto.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar