24 Квітня 2024, 17:38 | Реєстрація | Вхід
/ Інтелектуальні вечори PEN: Славінська, Карп’як - 5 Вересня 2022

Інтелектуальні вечори PEN: Славінська, Карп’як

Категорія: «Події»
Дата: 05 Вересня 2022 (Понеділок)
Час: 18:30
Вартість: від 100 грн.
Місто: Київ
Місце: Простір Українського ПЕН
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 245


5 вересня о 18:30 у просторі ПЕН у Києві відбудеться третя подія на підтримку Збройних сил України – розмова про читання під час війни з Іриною Славінською та Вадимом Карп’яком.

Із 24 лютого багатьом читачам і читачкам непросто повертатися до своєї улюбленої звички. Та є тексти, що можуть допомогти – і часто це стара-добра класика. Ірина Славінська перечитує Софокла, Вадим Карп’як – Шекспіра. Чому? Про це й поговоримо.

Ірина Славінська – виконавча продюсерка Радіо Культура, перекладачка та письменниця. Членкиня Шевченківського комітету. Кураторка спецпрограм міжнародного фестивалю "Книжковий арсенал”. Ведуча програми "Права людини понад усе” на Українському радіо. Учасниця кампанії проти сексизму в медіа та політиці "Повага”. Авторка книг "Майже доросла. Книжка для дівчат і про дівчат”, "Мої запасні життя”, "Історії талановитих людей”, "33 герої укрліт”.

Вадим Карп’як – український журналіст, радіоведучий, телеведучий. Ведучий політичного ток-шоу "Свобода слова” на телеканалі ICTV і радіопрограми "Про закон і благодать” на UA: Радіо Культура. Член наглядової ради фонду "Повернись живим”. Входить до складу журі конкурсу "Книга року BBC”.

Захід відбудеться наживо у просторі ПЕН на Подолі. Умовою участі є благодійний внесок для фонду UA Responders. Мінімальна сума – 100 грн.

Внесок можна зробити за посиланням https://uaresponders.org/uk/donate/ (реквізити банківської картки: 4149 4390 2262 4211, Олег Нечитайло)
Після сплати внеску потрібно заповнити реєстраційну онлайн-форму: https://forms.gle/FAscBD5E4DZaJBXY7

Детальніша інформація про захід і місце події надійде всім зареєстрованим учасникам в окремому листі від організаторів.
У разі повітряної тривоги всі учасники події зможуть пройти до укриття на нижньому поверсі будівлі.

Організатор заходу PEN Ukraine у партнерстві з Kyiv-Mohyla Business School [kmbs].



0 коментарів

Залишити коментар

avatar