29 Березня 2024, 14:26 | Реєстрація | Вхід
/ “Whiteout” із Павлом Коробчуком у просторі ПЕН - 29 Грудня 2022

“Whiteout” із Павлом Коробчуком у просторі ПЕН

Категорія: «Події»
Дата: 29 Грудня 2022 (Четвер)
Час: 17:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Простір Українського ПЕН
Адреса: вул. Лук'янівська, 14а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 190


29 грудня о 18:00 у просторі ПЕН у Києві (вул. Лук'янівська, 14а) відбудеться десята подія на підтримку Збройних сил України – поетично-музична імпреза "Whiteout” із Павлом Коробчуком. Уперше за 15 років Павло Коробчук публічно виконає власні пісні і презентує новий музичний альбом "Червонозем”.

Павло Коробчук – письменник, перекладач, музикант. Займається електронною музикою. Автор альбому HOROBRO. Зіграв понад двадцять музичних вистав з гуртом The Velvet Sun за творчістю Емі Вайнгауз (Київ, Львів, Хмельницький, Тернопіль, Луцьк, Вінниця). У різні роки грав і продовжує грати на барабанах у гуртах Райдо, StroOm, Drunk&Drowned.

У рамках цієї події ми підтримуємо Сергія Коробчука (брата Павла Коробчука), старшого сержанта 80-ої окремої десантно-штурмової бригади, який збирає гроші на ремонт пошкодженої техніки. Зробити внесок можна за лінком або надіслати гроші на картку безпосередньо під час події.

Щоб відвідати подію, необхідно заповнити реєстраційну онлайн-форму. Підтвердження реєстрації надійде всім зареєстрованим учасникам в окремому листі від організаторів (будь ласка, уважно перевіряйте спам). Із запитаннями можна звертатися до Аліси Бондаренко: alycebondarenko@gmail.com, +380994861922.

У разі повітряної тривоги всі учасники події зможуть пройти до укриття на нижньому поверсі будівлі.

Подія у Facebook: https://fb.me/e/3ko2MpEob


0 коментарів

Залишити коментар

avatar