20 Квітня 2024, 14:28 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Анрі Картьє-Брессона | IST Publishing - 28 Грудня 2021

Презентація книжки Анрі Картьє-Брессона | IST Publishing

Категорія: «Події»
Дата: 28 Грудня 2021 (Вівторок)
Час: 20:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Львівський муніципальний мистецький центр
Адреса: вул. Стефаника, 11
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 308


Анрі Картьє-Брессон. Інтерв’ю та розмови 1951—1998

Презентація нової книжки IST Publishing
28 грудня, 19:00
Локація: Львівський муніципальний мистецький центр

Подія відбудеться за участі фотографів та художників: Костянтина Смолянинова, Олени Субач та Тараса Бичка. А також ініціатора видання Ігоря Дворецького та видавчинь Катерини Носко та Анастасії Леонової.

У першому українському перекладі зібрано дванадцять знакових інтервʼю і розмов з Анрі Картьє-Брессоном, проведених між 1951 і 1998 роками, коли фотограф здобув найбільше уваги з боку засобів масової інформації. Ці усні, основоположні свідчення передають дух майстра фотографії і слугують тривким документом його життя й праці, що надихала покоління фотографів і митців. Вони розкривають Картьє-Брессона, який захоплює й захоплюється, який розповідає про фотографію, коментує становище у світі й озирається на свій життєвий шлях.

Ці моменти усного мовлення, що належать до періоду тривалістю в майже пів століття, також дають змогу побачити еволюцію думки фотографа: він повертається до своїх формулювань, змінює точку зору, деколи суперечить сам собі. Вони передають не застиглу легенду, а навпаки — доволі живий образ Картьє-Брессона.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar