16 Квітня 2024, 09:21 | Реєстрація | Вхід
/ Концерт-презентація арт-нотатника Мар’яни Савки - 22 Грудня 2021

Концерт-презентація арт-нотатника Мар’яни Савки

Категорія: «Події»
Дата: 22 Грудня 2021 (Середа)
Час: 20:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Галицькій
Адреса: на вул. Галицькій, 17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 298


Двері львівської Книгарні-кав’ярні Старого Лева (на вул. Галицькій, 17) гостинно відчинені для всіх, хто спраглий добрих розмов, музики і нових барв. Запрошуємо 22 грудня о 19:00 на концерт-презентацію арт-нотатника Мар’яни Савки «Мій квітучий рік» з Тріо «Мар’яничі». Для того, щоб точно не проґавити події і не лишитися без місця, зареєструйтеся, будь ласка, за посиланням https://cutt.ly/KYYF4VF.

Пам’ятаєте, як із початком морозів на віконних шибках розцвітали зимові квіти? Часи змінилися, ілюстрацій авторства зими стало менше, але ми вперто творимо квітучі дні, незважаючи на пори року. Мар’яна Савка одна з тих, хто вміє легким помахом пензля чи ручки розкольоровити світ. Її арт-нотатник «Мій квітучий рік» – це планувальник, який стане чудовим другом на весь рік. Зручно розграфлений блокнот, барвистий, як сади Семираміди, пересипаний життєвими цитатами з віршів Мар’яни, наповнить свята і будні пелюстковим настроєм і легкістю. Креативний записник на 2022 рік допоможе правильно планувати усі свої справи: на щодень, на тиждень, на рік.

На презентації арт-нотатника відбудеться відкриття експозиції колажних ілюстрацій Мар’яни Савки за мотивами видання та концерт «Зимові квіти» за участю Тріо «Мар’яничі», солісткою якого є мисткиня.

Нагадуємо, що діють карантинні обмеження і вхід можливий лише за наявності актуального негативного ПЛР-тесту або СOVID-сертифікату про вакцинацію.

Мар’яна Савка – мотиваторка, натхненниця, мисткиня, письменниця. 20 років веде свій найбільший проєкт – «Видавництво Старого Лева» – як засновниця і головна редакторка. Пише пісні для свого гурту Тріо «Мар’яничі», співає, створює музично-поетичні перформенси, веде програму на ютюб-каналі «Мар’яничі на ніч». Вчиться живопису і танго.

Тріо «Мар’яничі» – творчий експеримент Мар’яни Савки, Сергія Гуріна й Юрка Романіва. Їхні композиції — мікс сучасної поезії та музики у жанрі блюзу, танго, босанови. У репертуарі тріо близько 30 авторських композицій. Існують три роки.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar