26 Квітня 2024, 01:31 | Реєстрація | Вхід
/ (Не)забуті імена літературного Львова. Місця Лема - 11 Листопада 2021

(Не)забуті імена літературного Львова. Місця Лема

Категорія: «Події»
Дата: 11 Листопада 2021 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 311


В рамках онлайн події «(Не)забуті імена літературного Львова. Місця Лема: світобудова з уламків?» разом зі спікерами проєкту - Андрієм Павлишиним, Іриною Старовойт, Галиною Крук та Ігорем Колесником поговоримо про життєвий шлях Станіслава Лема, інтелектуальні вектори автора, про його творчу спадщину та спогади про Львів, який він дуже любив, проте після від'їзду у 1944 році до Кракова так і не повертався сюди.

На вас чекає також прем'єра 5-го епізоду нашого відеоальманаху за участі Ірини Старовойт. Онлайн-подія стартує 11 листопада о 17:00.

Станіслав Лем, всесвітньо-відомий письменник, народився у Львові у 1921 році. Цього року, з нагоди 100-річчя письменника, ми знову відкриваємо його світові, цього разу голосно заявляючи про те, що саме тут він народився та провів своє дитинство.

За цей рік було зроблено багато: відкрито меморіальну таблицю на будинку, де жив автор, на території LEM Station намальовано особливий мурал за мотивами творів Лема, а також, звісно, озвучено багато корисної та цікавої інформації про письменника, його життя та творчість.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar