23 Квітня 2024, 15:09 | Реєстрація | Вхід
/ 12 вересня | 100-ліття Станіслава Лема у Львові - 12 Вересня 2021

12 вересня | 100-ліття Станіслава Лема у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 12 Вересня 2021 (Неділя)
Час: 13:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Львів
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 373


12 вересня у Львівській міській раді та інших локаціях міста відбудеться низка заходів до відзначення 100-ліття визначного львів'янина Станіслава Лема.

о 13.00 год. - відбудеться урочиста подія у Великій сесійній залі львівської Ратуші за участю Міського голови Андрія Садового, письменника Юрія Андруховича, лемознавця Андрія Павлишина, поетки та перекладачки Ірини Старовойт та інших запрошених інтелектуалів нашого міста.

о 15.00 год. - запрошуємо на відкриття меморіальної таблиці Станіслава Лема на фасаді будинку, де мекшкала родина Лема, за адресою вул. Б.Лепкого,4.

о 16.30 год. - запрошуємо в РадіоГараж (вул. Кн.Романа, 6) на дискусію про «Місце Лема в українській сучасній культурі» за участю Юрія Андруховича, Ірини Старовойт, Андрія Лініка та Андрія Павлишина. Модерує Богдан Шумилович.

Вечірня програма на ЛемСтейшн (Д. Вітовського, 57)
о 18.30 год. - відкриття муралу на стіні компресорної станції «ЛемСтейшн» в рамках міжнародного проєкту «Нам не потрібні інші світи. Нам потрібні дзеркала».

о 19.00 год. - у трамвайному депо відбудеться відкриття V Міжнародного фестивалю аудіовізуального мистецтва «ТЕТРАМАТИКА: Технології та Чуттєве»

Організаторами подій є Управління культури ЛМР, Міський палац культури ім. Гната Хоткевича, Офіс «Львів - місто літератури ЮНЕСКО», ГО «НУРТ», ТзОВ «ЛемСтейшн» у партнерстві з офісом «Катовіце – місто музики ЮНЕСКО», Ibis Styles Lviv Center, Польським Інститутом у Києві та видавництвом Навчальна книга «Богдан».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar