26 Квітня 2024, 16:01 | Реєстрація | Вхід
/ Чому я не хочу повертатись до СССР? (поезія+дискусія) - 27 Серпня 2020

Чому я не хочу повертатись до СССР? (поезія+дискусія)

Категорія: «Події»
Дата: 27 Серпня 2020 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Територія терору
Адреса: вул. В. Чорновола, 45 Г, барак #2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 830


До Дня Незалежності України. Запрошуємо на поетичний вечір–дискусію «Чому я не хочу вертатись до СССР?», який відбудеться в музеї «Територія терору» (вулиця В. Чорновола, 45 Г, барак #2) у четвер, 27 серпня, о 19:00. 

Учасники – поети: Галина Крук, Григорій Семенчук, Ірина Старовойт, Любомир Серняк, Назар Данчишин, Катерина Міхаліцина, Юлія Мусаковська. Модерує Єва Якубовська, засновниця театрального фестивалю «Кіт Ґаватовича». 

Назва події невипадкова – вона відсилає до відомого однойменного памфлету Івана Багряного, у якому автор, що опинився в еміграції, описав жахи комуністичного режиму, а отже, й мотиви свого вигнання. 

Поміркуємо над тим, наскільки незалежними від привидів минулого, породжених радянською системою, є наше суспільство і кожен його представник зокрема. Наскільки радянщина відійшла в минуле – і що треба, аби вона остаточно минула. Адже частина авторів, які візьмуть участь у заході, народилися в незалежній Україні, але, як не парадоксально, «совок» застали. Почитаємо тематичні поезії, поспілкуємося заради осмислення вкрай актуальної теми – поступу до справжньої Незалежності. Символічно й те, що ця подія відбудеться в день народження Івана Франка.

Вхід вільний. За умов карантину кількість місць буде обмежена, тому пропонуємо заповнити реєстраційну форму, аби гарантувати собі участь у події: forms.gle/BFhHGWNcZmsZS2WW6  

Співорганізатори: Територія Терору, Вежі - мистецьке об'єднання, Театральний фестиваль «Кіт Ґаватовича»
Просимо дотримуватися порад медиків, щоб зупинити поширення коронавірусної інфекції.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar