17 Квітня 2024, 00:25 | Реєстрація | Вхід
/ Наталка Сняданко та «Перше слідство імператриці» - 21 Жовтня 2021

Наталка Сняданко та «Перше слідство імператриці»

Категорія: «Події»
Дата: 21 Жовтня 2021 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Тернопіль
Місце: Na пошті. Креативний кластер
Адреса: вул. Чорновола, 4
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 361


Мешканці та гості Тернополя, ця новина для вас! Письменниця та перекладачка Наталка Сняданко вирушає до вашого міста на зустріч з читачами та презентацію нового роману «Перше слідство імператриці». На вас чекає розмова про детективи, історію, імператрицю Сіссі, Моцарта, Львів, Відень та літературу загалом. Модеруватиме зустріч Юрій Матевощук. Чекаємо вас 21 жовтня о 19.00 у кластері «Na пошті» (вул. Чорновола, 4). Вхід вільний.

Новий роман Наталки Сняданко за документальними матеріалами життя і пригод імператорської родини занурює читача в карколомну детективну історію з політичним підтекстом. Додаткової інтриги цій історії надає двоплановість сюжетної розповіді, завдяки якій події середини ХІХ століття несподівано гостро відлунюють у Львові початку третього тисячоліття.

Рідкісну скрипку, на якій грав ще Моцарт, зазвичай за кордон не вивозять. Виняток було зроблено для фестивалю у Львові, але ніхто навіть не припускав, що це стане важливою ланкою у цілому ланцюжку моторошних подій. Несподівано для всіх і самої себе легендарна австрійська імператриця Сіссі успішно розслідує не лише таємничий замах на власного чоловіка, а і цілий ряд інших загадок.

Наталка Сняданко – українська письменниця, перекладачка. Народилася у 1973 році у Львові. За освітою — філолог, закінчила Львівський та Фрайбурзький університети, за фахом — журналіст і перекладач з польської, німецької та російської. Авторка низки книг, серед яких «Охайні прописи ерцгерцога Вільгельма», «Колекція пристрастей, або Пригоди молодої українки», «Синдром стерильності», «Чебрець у молоці» та ін.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar