19 Квітня 2024, 13:13 | Реєстрація | Вхід
/ Інстаграм-розмова про трилогію «У світлі світляків» - 20 Жовтня 2021

Інстаграм-розмова про трилогію «У світлі світляків»

Категорія: «Події»
Дата: 20 Жовтня 2021 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Instagram
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 354


Зовсім нещодавно з друку приїхала третя, завершальна, частина підліткової трилогії «У світлі світляків, яка має назву «У світлі світляків. Там, де тиша». І з цієї нагоди «Видавництво Старого Лева» організовує онлайн-зустріч з авторкою, Ольгою Войтенко! Про світ фентезі, підлітків у книгах та реальному житті, Єву-Лізу, Тіма та драконів, світляків та темряву говоритимемо з Ольгою Войтенко та модераторкою Олею Русіною. Зустрінемось на інстаграм-сторінці Старого Лева 20 жовтня о 18.30: https://www.instagram.com/stary_lev/.

У безмежно темному і засніженому світі загубити одне одного дуже легко. Та що там, у цій темряві можна загубити навіть самого себе. Вирушаючи у подорож, Єва-Ліза, Тім, Анна та Нік хочуть лише одного — знайти Макса. Та чи можливо знайти когось, коли не знаєш, де шукати, а супроти тебе — сама безмежність? Водночас чи можна залишатися на місці, коли десь далеко, там, де тиша, неодмінно мають бути відповіді? Щоправда, можливо, зовсім не ті, яких сподіваєшся...

Ольга Войтенко – письменниця та сценаристка. Пише оповідання для дітей та повісті, а також сценарії для кіно, анімації і телебачення. 2011 р. отримала диплом «Коронації слова» за кіносценарій для дітей. Працювала сценаристкою ранкової дитячої телепередачі «Світанок» на ICTV. Сценарії та фільми, зняті за її сценаріями, стали лауреатами низки нагород Міжнародних Кінофестивалів. Кілька років монтувала документальні фільми, займалася фотографією та працювала арт-директором. Авторка трилогії « У світлі світляків».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar