20 Квітня 2024, 10:03 | Реєстрація | Вхід
/ Інтерв'ю Тетяни Терен з Мирославою Ґонґадзе - 13 Жовтня 2021

Інтерв'ю Тетяни Терен з Мирославою Ґонґадзе

Категорія: «Події»
Дата: 13 Жовтня 2021 (Середа)
Час: 18:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 356


13 жовтня о 18:00 відбудеться онлайн-інтерв’ю з Мирославою Ґонґадзе – журналісткою, головною редакторкою і керівницею Української служби «Голосу Америки». Розмову вестиме виконавча директорка Українського ПЕН Тетяна Терен.

Тема: «Україна на зламі епох: Про наше місце в глобальному світі».
Трансляцію розмови дивіться на Facebook-сторінках Українського ПЕН, Премії імені Георгія Ґонґадзе та видання The Ukrainians.

Залишити питання для Мирослави Ґонґадзе та підписатись на новини Дискусійного ПЕН-клубу можна за посиланням: https://forms.gle/ijV1jUndTjAFAjMu6



Дискусійний ПЕН-клуб – спроба вийти за межі соцмереж, де обговорення частіше перетворюються на сварки, ніж на аргументований обмін думками, а також за межі псевдодебатів на телебаченні, де сценарій розмови визначається інтересами власників медіа. Натомість мета Дискусійного ПЕН-клубу – осмислити у діалозі нагальні питання і сприяти розвитку громадянського суспільства, формувати культуру поваги до співрозмовника і вміння чути іншого.

Кураторка Дискусійного ПЕН-клубу – Оксана Мамченкова.
Проєкт реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Інформаційна підтримка – Громадське радіо.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar