27 Квітня 2024, 05:25 | Реєстрація | Вхід
/ Онлайн-обговорення книги «Ловець пластику» - 6 Жовтня 2021

Онлайн-обговорення книги «Ловець пластику»

Категорія: «Події»
Дата: 06 Жовтня 2021 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 375


У середу, 6 жовтня, о 19:00 запрошуємо всіх на Facebook-сторінку «Видавництва Старого Лева». Будемо не просто обговорювати нову книгу, а обирати професію майбутнього! Допомагатимуть у цьому перекладачка книги «Ловець пластику та інші професії майбутнього» Ксенислава Крапка та письменник Кирило Безкоровайний.

Книга «Ловець пластику та інші професії майбутнього» влаштує юним читачам екскурсію недалеким майбутнім, у якому вони побачать стільки всього цікавого! І архітекторів неможливих місць, і програмістів самосвідомих роботів, і навіть садівників, які розмовляють з рослинами. У книжці Софії Россі та Карло Канепи діти прочитають короткі історії про цікаві та неймовірні професії і дізнаються, якими навичками треба володіти, щоб опанувати їх. А окрім цього, у новинці можна знайти багато інформації про нашу планету, проблеми клімату й довкілля та різні наукові цікавинки.

Перекладачка «Ловця пластику та інших професій майбутнього» Ксенислава Крапка розповість під час ефіру про свою роботу над такою особливою книжкою. Вона пояснить, чому ця новинка — must read для юних мрійників, і чому мріяти й думати про майбутнє так важливо. Разом із Кирилом Безкоровайним, який модеруватиме розмову, перекладачка обговорить важливі теми, які піднімають Софія Россі та Карло Канепа. Ксенислава та Кирило розмовлятимуть про важливість турботи про довкілля і розкажуть, як діти можуть врятувати планету завдяки читанню таких пізнавальних книжок.

Отож готуйте свої питання, а вже зовсім скоро разом обиратимемо професію майбутнього!

Ксенислава Крапка — перекладачка, завдяки якій кожна українська дитина тепер може дізнатися про майбутнє трішки більше.
Кирило Безкоровайний — співзасновник науково-популярного медіа «Куншт», автор книги «Моя подруга з темної матерії».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar