19 Квітня 2024, 16:18 | Реєстрація | Вхід
/ 2 жовтня | LitSlam: Прем‘єр Ліга у Харкові - 2 Жовтня 2021

2 жовтня | LitSlam: Прем‘єр Ліга у Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 02 Жовтня 2021 (Субота)
Час: 19:00
Вартість: 50 грн.
Місто: Харків
Місце: Heisenberg Pub
Адреса: Проспект Науки 50
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 359


Перша Прем‘єр Ліга нового сезону!

СПРОБУЙ свої сили на сцені, ОТРИМАЙ свої 3 хвилини слави, ПЕРЕМАГАЙ і потім СЛЕМСЯ з кращими у ВИЩІЙ ЛІЗІ LitSlam!

Якщо ви думаєте, що українська література обмежена іменами з підручника – ви маєте завітати на SLAM. Якщо ви цінуєте сучасне мистецтво та слідкуєте за новими іменами – ви маєте завітати на SLAM.

Цього разу на поціновувачів сучасної української літератури чекає більше 30 нових імен, які зійдуться на сцені LitSlam у межах Прем‘єр Ліги. Їхня задача закохати в себе глядачів у залі за 3 хвилини свого виступу. Головна відмінність слему від літературних конкурсів у тому, що слем – це шоу, яке популяризує літературу, тут немає поважних суддів зі спілки письменників, а головні дійові особи крім самих авторі – саме глядачі, вони і є суддями.

Організатори LitSlam про особливості конкурсу:
Артем Ельф, співорганізатор івенту, слем-майстер Вищої ліги.

«Просто вийти на сцену і прочитати монотонним голосом з листочка свій твір буде недостатньо для перемоги. Глядач просто не встигне відчути задум автора на 100%. Через це письменникам доведеться включити свій артистизм та вміння доносити свої ідеї.»

Правила Прем'єр-Ліги Літературного слему:

1. Прем'єр ліга проводиться в один тур, з регламентом три хвилини на кожного автора. За превищеня регламенту автор штрафується, по балу за кожні десять секунд.
 
2. Учасників прем'єр ліги оцінює випадкове журі з залу за п'ятибальною системою. Слем майстер (модератор) на свій розсуж обирає перших п'ятьох суддів з залу, надалі відбувається ротація оцінок через кожного четвертого автора (оцінки повинні бути не ближче чотирьох метрів від попереднього судді). Всього в залі повинно бути п'ять суддів.
 
3. Текст повиннен бути написаний автором, переклади текстів недопускаються. Автор сам на сцені. За порушення цього правила автор дискваліфікується.
 
4. Учасникам забороняється виконувати тексти, які вже читалися на минулих слемах вищої і прем'єр ліги. За порушеня цього правила учасник дискваліфікується без права на індульгенцію.
 
5. Допускається використання реквізиту за згоди слем майстра. Слем майстер має право відмовити в використанні реквізиту без поясненя причини.
 
6. Переможцями вважається певна кількість учасників (на розсуд організаторів) яка набрала найбільшу кільксть балів. Переможці отримують візу у вищу лігу Літературного Слему.
 
7. Слем майстер за своїм бажанням має право надати одну візу у вищу лігу Літературного Слему учасникові, який не потрапив в переможці прем'єр ліги.

Слем-майстер – Олександр Кудь. Вхід – 50 грн


0 коментарів

Залишити коментар

avatar