29 Березня 2024, 12:29 | Реєстрація | Вхід
/ 2 листопада | Літературний SLAM (H40) у Харкові - 2 Листопада 2019

2 листопада | Літературний SLAM (H40) у Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 02 Листопада 2019 (Субота)
Час: 18:00
Вартість: 50 грн.
Місто: Харків
Місце: Bongoeventbar
Адреса: вул. Клочковська, 216б
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 713


Літератний SLAM повертається! 

2 листопада в Bongoeventbar відбудеться головна літературна подія цієї осені. Найконтркультурніший, найпровокативніший і легендарний – літературний СЛЕМ формату H40.

Приходить і отримай свої 3 хвилини слави, а крім них грошову винагороду у 1000 грн.
Першим 15, що пройшли реєстрацію – вхід безкоштовний.
Онлайн реєстрація на СЛЕМ ЗАКРИТА. (на пошту кожному прийде підтвержденя) 

Слем майстер заходу – Артем Эльф. Ціна входу – 50 грн.


Літературний СЛЕМ від H4O став яскравим явищем у культурному середовищі Харкова і України, створивши так звану другу хвилю літературного слему і подарувавши багато яскравих поетів.

СЛЕМ – це не звичні для багатьох поетичні конкурси з суддями. Це ТОЧНО не про ямби чи хореї. Це вулкан контркультури, що не має майже ніяких обмежень у прояві своєї творчої індивідуальності. 

У автора є три хвилини на сцені, щоб змусити невідомих, незнайомих і рандомних людей полюбити або зненавидіти тебе. Це експрес школа декламації і роботи на сцені. Це лабораторія в якій ти можеш випробовувати свої твори, свої вміння і самого себе. СЛЕМ – це як обряд ініціації, після якого вже нічого не страшно.

Правила класичного літературного слему від H4O:


1. Змагання проходить у три тури: відбірковий, півфінал, фінал (по три хвилини часу на кожного з учасників кожного туру). За порушеня часового регламенту учасник штрафується на один бал за кожні десять секунд. Глядачі в залі можуть надати індульгенцію учасникові по запиту слем майстра (модератора).

2. Змагання відбувається за олімпійською системою на виліт. З відбіркого туру вибувають від 5 до 10 учасників, з півфіналу від 5 до 7 учасників (в залежності від кількості учасників і кількості набраних ними балів). У фінал потрапляє від 3 до 5 учасників. В разі, якщо в фіналі декілька учасників набирають однаково прохідну кількість балів, слем майстер (модератор) влаштовує четвертий тур між цима учасниками (супер фінал).

3. Оцінюють учасників по п'ятибальній системі п'ятьма комплектами оцінок. Чотири комплекти віддаються випадковим глядачам в залі, зміна оцінок відбувається після кожного туру, включаючи супер фінал. Один комплект оцінок продається з аукціону перед початком слему і залишається у власника до кінця слему на всі тури, включаючи супер фінал.

4. Текст повиннен бути написаний учасником, переклади текстів недопускаються. Автор сам на сцені. За порушення цього правила учасник дискваліфікується без права на індульгенцію.

5. Учасникам забороняється виконувати тексти, які вже читалися на минулих слемах. За порушеня цього правила учасник дискваліфікується без права індульгенції.

6. Допускається використання реквізиту (костюмів, музичних інструментів та звукових процесорів, за згодою слем майстра). Слем майстер має право відмовити в використанні реквізиту без поясненя причини.


2 листопада, 19:00. Харків, Bongoeventbar, вул. Клочковська, 216б


0 коментарів

Залишити коментар

avatar