29 Березня 2024, 10:17 | Реєстрація | Вхід
/ Магічна розмова про дилогію «Світ у вулкані» - 13 Вересня 2021

Магічна розмова про дилогію «Світ у вулкані»

Категорія: «Події»
Дата: 13 Вересня 2021 (Понеділок)
Час: 17:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 345


Магія поруч, відкрийте книжку і довіртеся пригодам!

13 вересня о 18:30 запрошуємо на онлайн-розмову про дилогію «Світ у вулкані» з авторкою Ольгою Максимчук, завзятою читачкою-школяркою Теєю Шиян-Гобер і модераторкою Гаською Шиян. Адже перш ніж рушати у магічний світ, треба прокласти маршрут і поспілкуватися з досвідченими мандрівниками. Приєднуйтеся до трансляції на Facebook-сторінці Старого Лева і готуйте питання.

Письменниця Ольга Максимчук розповість про свою дебютну історію, що втілилася у дві книги «Світ у вулкані. Срібний і червоний» та «Світ у вулкані. Дощ-убивця». Де чарівна країна Кремантура? Хто така Какунція? Як перемогти Зло? На заповзятих дітлахів чекають небезпечні пригоди, цікаві знайомства і захопливе спілкування з учасницями.

Тея поділиться враженнями про книжку, розкаже глядачам про улюблених персонажів і вивідає в пані Ольги письменницькі секрети та подальші плани.

У другій частині дилогії напруга зростає! Близнята Сонька і Марко Бруми та їхній однокласник Агава Мідний змушені боротися зі злом у реальному світі, який поступово заполоняють Сірі. Спочатку це огидна математичка Какунція, а потім ще й Сірий Кінь, який прибігає на шкільне подвір’я і нищить усе навколо. Також він намагається вбити стареньку Варвару — бабусю, з якою здружилася Сонька. Адже бабуся володіє таємними знаннями про фантастичні країни, де побували Марко, Сонька й Агава.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar