19 Квітня 2024, 10:50 | Реєстрація | Вхід
/ «Розмови з друзями» та кава: обговорення книги Саллі Руні - 31 Серпня 2021

«Розмови з друзями» та кава: обговорення книги Саллі Руні

Категорія: «Події»
Дата: 31 Серпня 2021 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Галицькій
Адреса: вул. Галицька, 17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 376


Чудова новина для прихильників Саллі Руні! 31 серпня о 19:00 у Львові відбудеться обговорення книги «Розмови з друзями» у львівській Книгарні-кав’ярні Старого Лева (вул. Галицька, 17). Про перший роман ірландської письменниці поговорять перекладачка Анастасія Коник, психологиня Іванна Фрищин та модератор зустрічі Володимир Бєглов. Вхід вільний за умови попередньої реєстрації (https://bit.ly/3z0NLZx).

Головні героїні роману «Розмови з друзями» — молоді дівчата Френсіс та Боббі. Подруги разом виступають на поетичних читаннях, а раніше навіть зустрічались. Зараз вони залишаються подругами і постійно підтримують одна одну.

Згодом дівчата знайомляться зі старшим подружжям — відомою письменницею Мелісою та актором Ніком. Френсіс притягує до Меліси, а Боббі з часом закохується у Ніка. Спершу четверо людей проводять час разом і говорять про мистецтво, політику, книжки, секс та мотиви людських вчинків. Але згодом розмови з друзями стають все напруженішими і відвертішими…

Під час обговорення книги перекладачка Анастасія Коник розповість про роботу на перекладом «Розмов з друзями», стиль письма авторки та особливості її романів. Психологиня Іванна Фрищин проаналізує характери головних героїв та їхню поведінку і допоможе краще зрозуміти персонажів Руні. Модеруватиме обговорення поет і журналіст Володимир Бєглов.
«Розмови з друзями» за чашкою кави. Чудовий план на останній вечір літа, чи не так?

Анастасія Коник — перекладачка романів Саллі Руні «Нормальні люди» і «Розмови з друзями».
Іванна Фрищин — психологиня.
Володимир Бєглов — поет і журналіст, співзасновник «Радіо Сковорода» та «The Ukrainians».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar