20 Квітня 2024, 15:45 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс «Книжка майбутнього» - 2021 від Book Space - 23 Серпня 2021

Конкурс «Книжка майбутнього» - 2021 від Book Space

Категорія: «Конкурси»
Дата: 23 Серпня 2021 (Понеділок)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 977


Розпочато прийом заявок на конкурс «Книжка майбутнього — 2021»

Книжковий фестиваль Book Space продовжує шукати ту форму, яка буде найефективніше тут і зараз заохочувати українські книговидання та літературу до використання інноваційних підходів і технологій, а тому оголошує третій конкурс «Книжка майбутнього».


Цього року конкурс відбудеться у двох номінаціях: «Експеримент у папері» та «Папір і нові технології». Номінацію «Експеримент у цифрі» тимчасово знято з конкурсу з огляду на те, що кількість і якість поданих робіт у попередні роки була незадовільною. Планується низка заходів, які допоможуть привернути увагу до цифрової літератури та підвищити її якість, а поки що вводиться спеціальний конкурс «Авторський проєкт» для незалежних авторів, куди можна буде подавати і цифрові проєкти також.

Від кожного заявника — чи то видавництв, чи то незалежних авторів — приймаються до 3 заявок. У конкурсі можуть узяти участь книжки або проєкти, що були опубліковані або реалізовані в період із 30 вересня 2020 року до 23 серпня 2021 року, або ж постійні проєкти, що були активні в цей період (для цифрових авторських проєктів).

Дедлайн подачі заявок: 23 серпня 2021 року включно.
Повідомлення про проходження технічного відбору: 26 серпня.
Оголошення про шорт-ліст: 30 серпня.

Оголошення та нагородження переможців конкурсу відбудеться 5 вересня 2021 року в Дніпрі, у межах Книжкового фестивалю Book Space.

Більше деталей у формі за посиланням: https://forms.gle/WJCsLERkxWCMGHWN6

Конкурс «Книжка майбутнього» у Facebook: https://www.facebook.com/futurebookua


0 коментарів

Залишити коментар

avatar