25 Квітня 2024, 23:02 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс «Книжка майбутнього» - 2020 від Book Space - 30 Вересня 2020

Конкурс «Книжка майбутнього» - 2020 від Book Space

Категорія: «Конкурси»
Дата: 30 Вересня 2020 (Середа)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: olena_yurchuk
Кількість переглядів: 3234


Конкурс «Книжка майбутнього» - 2020 стане продовженням і розширенням конкурсу «Книжка майбутнього», проведеного командою книжкового фестивалю Book Space в рамках фестивалю у 2019 році.

Мета конкурсу - стимулювати використання інноваційних підходів і технологій у сучасній українській літературі та книговиданні.


Конкурс відбудеться у чотирьох номінаціях: «Експеримент у цифрі», «Експеримент у папері», «Папір і нові технології» та «Спеціальний вибір журі».
  • До змагання в номінації «Експеримент у цифрі» запрошуються інноваційні книжкові проєкти в електронному форматі: інтерактивні електронні книги, веб-проєкти тощо.
  • Номінація «Експеримент у папері» передбачає подачу паперових видань, які експериментують із традиційною формою книги (інноваційні експерименти з форматом, версткою, структуруванням тощо).
  • У номінації «Папір і нові технології» очікуємо робіт, в яких паперова книжка доповнюється цифровими технологіями: книжки із доповненою реальністю, мобільними додатками, мульти- і трансмедійні проєкти тощо.
  • Переможець в номінації «Спеціальний вибір журі» буде обраний з-поміж учасників усіх трьох номінацій як такий, що подає найбільші надії на подальшу ефективну роботу в сфері книжкових інновацій.
Переможці всіх номінацій отримують дипломи, пам'ятні статуетки та поширення інформації про подані на конкурс видання усіма доступними фестивалю медіа-каналами. Переможець номінації «Спеціальний вибір журі» отримує також грошову винагороду розміром 50 000 гривень у формі цільової допомоги на реалізацію наступного інноваційного проєкту.

Заповнити заявку на участь у конкурсі можна за посиланням: https://bit.ly/bookspace_konkurs

Дедлайн: 30 вересня 2020 року. 

Подавати роботи на конкурс можуть як видавництва/організації, так і фізичні особи, якщо йдеться про незалежний авторський проєкт. Одна фізична або юридична особа може подати на конкурс до трьох робіт. 

До розгляду приймаються книжки або проєкти, що були опубліковані в період з 01 липня 2019 року по 30 вересня 2020 року.

Конкурс проводиться за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».


0 коментарів

Залишити коментар

avatar