25 Квітня 2024, 14:06 | Реєстрація | Вхід
/ 10 серпня | Ше.Fest мандрує країною: Первомайськ - 10 Серпня 2021

10 серпня | Ше.Fest мандрує країною: Первомайськ

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 10 Серпня 2021 (Вівторок)
Час: 10:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Первомайськ
Місце: погруддя Шевченка
Адреса: вул. Шевченка
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 470


10 серпня в Первомайську відбудеться захід у рамках проєкту «Ше.Fest мандрує країною», на якому запланований вечірній концерт за участю Шпилястх кобзарів, Братів Капранових, а також театральна прем’єра в Міському будинку культури та гутірка біля погруддя Кобзаря.

Протягом дня заплановані події у трьох локаціях міста, усі охочі зможуть познайомитися з мистецтвом постійних і нових учасників фестивалю. 

Зранку запрошуємо всіх на гутірку «На каву до Шевченка», яка відбудеться о 10:00 біля погруддя Шевченка на головній вулиці міста (вул. Шевченка). Для глядачів виступлять поет і музикант Віталій Кобзар і поет Сашко Обрій. Також Віталій Кобзар і декламаторка Єлизавета Красніченко подарують присутнім спільну літературно-музичну композицію «Доля» на слова Тараса Шевченка.

Головна музична сцена розташується на літній сцені парку «Дружби народів». На ній о 19:00 даватимуть концерт гурт Шпилясті кобзарі з програмою «Best of the best», а також письменники і блогери Брати Капранови з програмою «Паперові солдати».

Програма «Ше.Fest мандрує країною: Первомайськ»:

  • 10:00 - гутірка «На каву до Шевченка» біля погруддя Шевченка на головній вулиці міста (вул. Шевченка).
  • 17:00-18:30 - прем’єра вистави «Шевченко. Остання любов» (реж. Ольга Анненко) в Міському будинку культури ім. Єфросинії Зарницької (вулиця Грушевського, 1). 
  • 19:00-21:00 концерт Шпилястих кобзарів та Братів Капранових.
Проєкт «Ше.Fest мандрує країною» відбувається напередодні всеукраїнського фестивалю Ше.Fest, який стартує на Батьківщині Тараса Шевченка, у Моринцях, 21-22 серпня. Мандрівний фестиваль вже завітав до Ірпеня та Броварів, на черзі південь країни - Одеса, а 10 серпня Ше.Fest завітає до Первомайська.

Запрошуємо всіх відвідати події, які очікують вас в Первомайську, а в кінці серпня – гайда на Черкащину, де на вас чекатиме дводенний фестиваль з багатьма унікальними локаціями. 

Вхід на фестиваль для всіх вільний та безкоштовний, фестиваль – безалкогольний.

Подія відбуваються за підтримки Українського культурного фонду. Організатори – ВГО «Молодий Народний Рух», Управління культури Первомайської міської ради Миколаївської області за підтримки Первомайського міського Голови Олега Демченка. Партнер проєкту – Благодійний фонд «МХП-Громаді».

Сайт фестивалю https://shefest.org.ua/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar