19 Квітня 2024, 20:54 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Ірини Савки «Три Марти» - 22 Червня 2021

Презентація книжки Ірини Савки «Три Марти»

Категорія: «Події»
Дата: 22 Червня 2021 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Львів
Місце: Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Галицькій
Адреса: вул. Галицька, 17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 298


Ірина Савка презентує у Львові родинну сагу «Три Марти». Запрошуємо всіх охочих поспілкуватися про книжку з авторкою у Книгарні-кав'ярні Старого Лева (вул. Галицька, 17) 22 червня о 19:00. У невеличкому селі галопом промчалися війна і радянська влада, що спровокували ряд катаклізмів і приватних драм — кожна родина на зламі епох проживала щось подібне, але тему в сучасній літературі тільки починають проговорювати. Письменниця озвучила в романі травми свого роду і народу, а також — непереборну стійкість і жагу до життя. Модерує подію бібліотекарка, громадська діячка Таня Пилипець. Реєстрація за посиланням https://cutt.ly/6nI9RTh.

Як втілювати своє покликання, коли суспільство вимагає підпорядковуватися неписаним правилам? Як зберегти людяність і любов, коли буремні часи ламають життя? Хто ці три Марти, чому вони опинилися поруч під однією обкладинкою? Що символізує вицвіла від часу хустина на обкладинці, намальована Мар'яною Савкою? Про це (і не тільки) поспілкуються у затишному просторі Книгарні-кав'ярні на Галицькій Ірина Савка і Таня Пилипець.

Кожна родина ховає важкі спогади у найглибших комірках пам'яті. Письменниця наважилася відтворити минуле на основі власних споминів, розповідей односельців та фактів із архівів. У романі помістилися виклики тодішніх часів, три любові і три жінки з міцно переплетеними долями.Ця родинна сага — віддзеркалення цілого століття, що прокотилося грозами понад маленьким західноукраїнським селом, з усіма його жахіттями, з його катами і добрими людьми. Коли любов, посвята, прощення і милосердя рятують від смерті і безнадії.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar