24 Квітня 2024, 07:29 | Реєстрація | Вхід
/ Ювілейний творчий вечір Анатолія Горового - 1 Червня 2021

Ювілейний творчий вечір Анатолія Горового

Категорія: «Події»
Дата: 01 Червня 2021 (Вівторок)
Час: 18:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Публічна бібліотека імені Лесі Українки
Адреса: вул. Тургенівська, 83-85
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 339


1 червня відкладіть всі справи та приходьте до нашої бібліотеки о 18:00, щоб привітати ювіляра та ознайомитися з його новими творчими набутками. У цей день відбудеться одразу дві події - відкриття художньої виставки Анатолія Горового та презентація його нової книги «Осяяні очі осіннього птаха».
Подія відбудеться у залі медіаресурсів, вхід вільний для всіх.

Анатолій Васильович Горовий (народився 1 травня 1951 в селі Йосипівка на той час Узинського, а нині Білоцерківського району Київської області) — український історик, прозаїк і поет, художник, педагог.

З козацького роду Горових, які отримали шляхетство наприкінці XVII ст.
Закінчив Городищенську середню школу № І ім. Т. Г. Шевченка, в 1969–1974 вчився на історичному факультеті Київського державного університету ім. Т. Г. Шевченка, отримав диплом історика, викладача історії та суспільствознавства.

Працював вчителем у школах, профтехучилищах, вихователем, референтом з методичної роботи Всеросійського товариства «Знання», в міському клубі туристів — інструктором зі спелеотуризму.

В 1990-ті був одним із тих, хто започаткував Києво-Печерський гуманітарний колегіум, і став його першим ректором. Створив творче об'єднання «Отава», на початку XXI ст.

Зараз Анатолій Васильович працює в Публічній бібліотеці імені Лесі Українки та щопонеділка проводить цікаві мистецькі лекції.

Київ, Публічна бібліотека імені Лесі Українки, вул. Тургенівська, 83-85



0 коментарів

Залишити коментар

avatar