25 Квітня 2024, 14:21 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс української містики | Фензін «Підвал» - 30 Травня 2021

Конкурс української містики | Фензін «Підвал»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 30 Травня 2021 (Неділя)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2737


До 30 травня 2021 року триває прийом творів на Літературний Конкурс української містики, яка пов’язана з українською міфологією. До участі у конкурсі приймаються оповідання (40 тис. зн. з пробілами) і новели (80 тис. зн. з пробілами). Організатором конкурсу є Фензін «Підвал».

Умови участі:

1. Повна, максимальна відповідність темі. Пишіть про сучасне місто чи козацьку добу, про село і Оксанку з Іванком, і як їх відьма розлучила, про ворожок чи чугайстрів, цвинтарі чи упирів - будемо дивитися все. Але пройдуть лише найкращі, хто справді опиратиметься на українську міфологію, вміє будувати сюжет і тримати інтригу. До тексту, після фіналу, треба додати коротеньку довідку (можна в художньому, можна в документальному стилі) на 500-700 знаків про міфологічного персонажа (реального чи вигаданого вами), який стане головним героєм чи антигероєм вашого твору

2. Тексти мають бути вичитані, без помилок, без одруківок, раніше не опубліковані та такі, що не брали участь в конкурсах. Грамотність - це друге сито. 

3. Формат файлу - ворд, док. Шрифт: Тайм Нью Роман, висота 14, міжрядковий інтервал 1.5, мінімум форматування (максимум, можна використовувати курсив).

4. Надсилати твори лише на адресу romanmtt80@ukr.net з поміткою «Українська містика. Підвал» до 30 травня 2021 р. Оголошення переможців - 21 червня 2021 р.
Видання збірки - літо-осінь 2021 року. 

5. Автор надає свої наступні персональні дані: ПІБ (ніяких псевдо), телефон, власна електронна пошта (не дядька чи сестри), посилання на профіль в фб/вайбер/ватсап.

6. Обмеження і застереження:
- вік учасників - від 18 років;
- ніякого мату (окрім прямої мови персонажів, але не факт, що вони лишаться в текстах при публікації);
- ніякого жорсткого порно, але секс можна;
- дозуйте сплаттер;
- елементи творів чи твори про насилля щодо дітей - заборонено. 

Переможці отримають "слонів" (будуть призи, не просто так) за 1, 2 і 3 місця. Всі автори, що потрапляють до збірки отримують по авторському примірнику книги. 

Сторінка Фензіну «Підвал» у Facebook: https://www.facebook.com/fanzinpidval/


3 коментарів

avatar
0
1 Tatia Koviz • 22:21, 08 Квітня 2021
Доброго дня. Скажіть, чи можна до опису міфологічного героя додати ілюстрацію, якщо вона авторська?
avatar
Вітання, зверніться, будь ласка, із цим питанням до організаторів конкурсу за адресою romanmtt80@ukr.net, або у повідомлення сторінки https://www.facebook.com/fanzinpidval/
avatar
0
3 Валерия Парийчук • 14:32, 13 Квітня 2021
Доброго дня!
А можна вказати інші імена ?
Чи обов'язково має бути хепі енд?

Залишити коментар

avatar