24 Квітня 2024, 09:46 | Реєстрація | Вхід
/ Шевченко і ми: ДІАЛОГИ в Книгарні «Сяйво книги» - 9 Березня 2021

Шевченко і ми: ДІАЛОГИ в Книгарні «Сяйво книги»

Категорія: «Події»
Дата: 09 Березня 2021 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Сяйво книги»
Адреса: вул. Велика Васильківська, 6
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 335


9 березня о 18:00 чекаємо на вас у книгарні «Сяйво книги», де у вас буде можливість почути голос роду Великого Українця.

Гостем нашого вечору стане поетка, журналістка, редакторка, організаторка літературних подій, член НСПУ Юлія Бережко-Камінська.

Юлія родом із Херсонщини, проте з дитинства називала Моринці своєю другою батьківщиною, куди вони щороку приїжджали родиною, де народилася та виросла її мама.

Микола Шудря, письменник та журналіст, який досліджував родовід Тараса Григоровича Шевченка, вийшов на нащадків, якими виявилася родина Юлії Бережко-Камінської.

Наша гостя є авторкою семи книжок поезії: «Є задля чого нам жити», «Контрасти», «Між видихом і вдихом», «Так хочеться жити», «Сад (зриме і незриме)», «Пошепки і вголос», «Невідворотне», співавторка понад 60 літературних збірок, редакторка й упорядниця низки книг поезії. Лауреатка всеукраїнських літературних премій ім. Г. Тютюнника, Олександра Олеся, В. Скуратівського, А. Криловця, І. Дробного.

Юлія має надзвичайно тонке відчуття оточуючого світу, вміє розлого та глибоко описати те, що може здатися звичайною та повсякденною річчю, здатна віднести думками свого читача у мандри найрізноманітнішими світами, Юлія наділена безмежним талантом, який прийшов до неї у спадок від свого наділеного мудрістю роду.

Разом із поезією Юлії Бережко-Камінської ми слухатимемо авторські пісні у виконанні Валентини Захабури, письменниці, бібліотекарки, мрійниці і мандрівниці. Валентина пише вірші для всіх, оповідання та повісті для дітей різного віку, бо вірить, що в кожній дорослій людині також живе дитина. Як поет завдячує літстудії «Перехрестя», як прозаїк є «випускницею» книгарні першодруків ім. Ш. Фіоля. Має власну збірку поезій «Ятоморе» та книги повістей: «Ой, Лише, або З чим їдять вундеркіндів», «Ой, Лише, або Як потрапити в халепу», «Ой, Лише, або Як приборкати батьків», «Лепрекони». Окремі її твори перекладалися болгарською, російською, англійською та португальською мовами.

Чекаємо на вас за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 6.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar