25 Квітня 2024, 17:47 | Реєстрація | Вхід
/ 6 липня | Презентація антології «Поезії без укриття» - 6 Липня 2022

6 липня | Презентація антології «Поезії без укриття»

Категорія: «Події»
Дата: 06 Липня 2022 (Середа)
Час: 14:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Музей живої історії «Мамаєва Слобода»
Адреса: вул. Донця, 2а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 346


«Мамаєва Слобода» щиро запрошує Вас, друзі, на презентацію антології «Поезія без укриття», котра відбудеться у нашому козацькому селищі завдяки: Надії Гармазій, Каріні Плахотник, Ірені Яніцькій.

«Поезія без укриття» – це художня фіксація вражень першого місяця повномасштабної війни. Це погляд на війну зсередини і зовні. Ці рядки зароджувалися під гул сирен в укриттях, під гуркотняву коліщат евакуаційних потягів, і разом з тим – це вірші тих, хто бореться за перемогу і на передовій, і у слові. Перед вами – антологія всенародного протистояння, поезія, що виходить з укриття й вільно простує у світ як пам’ять про загиблих, як підтримка наших захисників, як хроніка війни, переосмислена на рівні болю, що робить нас незламними.

У книжці представлено вірші 70 українських поетів, серед них: Надія Гармазій, Юлія Бережко-Камінська, Тетяна Власова, Сергій Дзюба, Анатолій Дністровий, Олександр Ірванець, Надія Капінос, Ярослав Карпець, Єлизавета Красніченко, Каріна Плахотник, Василь Кузан, Сашко Обрій, Ігор Павлюк, Юлія Сільчук, Наталка Фурса та багато інших.

100% коштів з продажу цієї книжки на сайті видавництва, будуть спрямовані на підтримку наших захисників.
Замовити можна тут: https://discursus.com.ua/books/poeziia-bez-ukryttia

Читаємо книжки і підтримуємо наших захисників. Разом до перемоги!




0 коментарів

Залишити коментар

avatar