27 Квітня 2024, 08:19 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Сергія Жадана та Павла Макова - 18 Грудня 2020

Презентація книги Сергія Жадана та Павла Макова

Категорія: «Події»
Дата: 18 Грудня 2020 (П'ятниця)
Час: 23:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 491


У п’ятницю, 18 грудня, відбудеться онлайн-презентація книги Сергія Жадана та Павла Макова «Постійне місце проживання». Подія розпочнеться о 22:00 на сайті Суспільне Культура, ютуб-каналі та фейсбук-сторінці телеканалу UA: КУЛЬТУРА. Телеверсію презентації глядачі побачать у п’ятницю, 25 грудня, на телеканалі UA: КУЛЬТУРА.

Книгу презентуватимуть особисто автори Сергій Жадан та Павло Маков. Модератором презентації буде редактор видавництва Ist Publishing, куратор та арткритик Борис Філоненко. Він розпитає у гостей, як створювалась книга, чому автори вирішили працювати разом, як пандемія вплинула на вигляд видання та ставлення до проєкту, а також чому все це — про постійне місце проживання. 


Павло Маков та Сергій Жадан, 2020, Харків. Фото — Ігор Чекачков

Книга «Постійне місце проживання» — це два погляди, дві генерації, дві різні художні мови об'єднані спільним місцем. Це спроба переглянути останні 27 років присутності в Харкові крізь оптику власних творів. Книжка містить графічні роботи й поезію, які Павло Маков і Сергій Жадан відібрали незалежно один від одного безпосередньо під час створення артбуку. Видання має зворотну хронологію, а твори не коментують один одного: вірші не описують графічні роботи, а графічні роботи не ілюструють вірші.

Всі охочі зможуть поставити свої запитання письменнику в коментарях під трансляцією, модератор зачитає їх в ефірі. Наприкінці презентації Сергій Жадан і Павло Маков оберуть авторів найцікавіших запитань та подарують книжки з автографами.

Дивіться презентацію книги Сергія Жадана та Павла Макова «Постійне місце проживання» і ставте запитання у середу, 18 грудня, о 22:00 на сайті Суспільне Культура, ютуб-каналі та фейсбук-сторінці телеканалу UA: КУЛЬТУРА, а також телеверсію на суспільному телеканалі UA: КУЛЬТУРА у п’ятницю, 25 грудня, о 22:05.

Видання реалізовано завдяки донаторам на краудфандинговій платформі «Спільнокошт» та МФ «Відродження».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar