25 Квітня 2024, 22:08 | Реєстрація | Вхід
/ Невигадані курйози в книгах колишнього оперативника - 20 Жовтня 2020

Невигадані курйози в книгах колишнього оперативника

Категорія: «Події»
Дата: 20 Жовтня 2020 (Вівторок)
Час: 15:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Онлайн
Місце: Публічна бібліотека імені Лесі Українки
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 371


20 жовтня о 15.00 відбудеться зустріч у прямому етері з письменником та колишнім оперативником карного розшуку Віктором Гунішевим. Модераторка зустрічі — Ірина Костюк.

За багато років роботи він назбирав безліч дивовижних історій, якими поділився з читачами у своїх книгах. Шанувальники детективного жанру мають можливість прочитати про реальні, курйозні та навіть драматичні випадки з практики Віктора Гунішева в карному розшуку Києва. У своїх оповіданнях автор описує події з життя та побуту киян.

Віктор Гунішев народився в Києві, юридичну освіту здобув в Національному університеті імені Тараса Шевченка. Працював на різних посадах у карному розшуку, а вийшовши у відставку, почав займатися громадською та практичною діяльністю, яка спрямована на безпеку особистості та суспільства. Він є автором книг «Курйози та контрасти. З практики опера», «Відставний опер», «Руда сука», «Паромщик», «Мандрівка в минуле рідного Києва».

Долучайтеся до прямого етеру на сторінці бібліотеки у Facebook, щоб познайомитися з гостем та поставити йому свої запитання.


Київ, Публічна бібліотека імені Лесі Українки, вул. Тургенєвська, 83-85


0 коментарів

Залишити коментар

avatar