25 Квітня 2024, 09:52 | Реєстрація | Вхід
/ Поетичний вечір лауреатів «Коронації слова» - 9 Вересня 2020

Поетичний вечір лауреатів «Коронації слова»

Категорія: «Події»
Дата: 09 Вересня 2020 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня-кав'ярня «Zakapelok»
Адреса: вул. Верхній Вал, 62 (орієнтир – станція метро «Контрактова площа»)
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 448


Осінь, затишок… і чарівні слова від лауреатів престижного літературного конкурсу «Коронація слова» - і все це офлайн у затишній кав’ярні-книгарні «Zakapelok» на Подолі у Києві 9 вересня о 18:30. Для вас читатимуть письменники Юлія Бережко-Камінська і Олександра Малаш.

Вхід вільний. Модераторка - письменниця, книжкова блогерка, засновниця Літературного клубу Оксамитки у Zakapelky Оксамитка Блажевська.
Адреса книгарні-кав’ярні Zakapelok: м. Київ, вул. Верхній Вал, 62.

Захід відбудеться за підтримки Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова».


Юлія Бережко-Камінська – українська письменниця, редакторка, журналістка, лауреатка спецвідзнаки від мистецької агенції «Територія А» у номінації «Пісенна лірика» на «Коронації слова»-2019. Секретар Національної спілки письменників України по роботі з молоддю. Авторка семи книг поезії.

Олександра Малаш - науковиця, редакторка, невтомна рецензентка, бардеса, вокалістка народного колективу, мама двох синів. Авторка роману "Любові багато не буває" (2016), прозового диптиху "Душа обирає наосліп", повісті "Кришталь горить", а також низки оповідань і казок. Поклала на музику вірші переможців "Коронації слова" - О. Козинця та В. Шевель.




0 коментарів

Залишити коментар

avatar