20 Квітня 2024, 03:24 | Реєстрація | Вхід
/ Найкращий книжковий дизайн: нагородження, лекції - 14 Серпня 2020

Найкращий книжковий дизайн: нагородження, лекції

Категорія: «Події»
Дата: 14 Серпня 2020 (П'ятниця)
Час: 11:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 603


Дізнайтеся одними з перших, які книги здобудуть звання найкрасивіших видань 2020 року: міжнародний фестиваль Книжковий Арсенал в співпраці з Goethe-Institut в Україні та за підтримки Франкфуртського книжкового ярмарку й фонду «Buchkunst» назве переможців всеукраїнського конкурсу «Найкращий книжковий дизайн 2020».

13 серпня о 17:00 відбудеться онлайн-трансляція церемонії нагородження переможців та переможиць V конкурсу «Найкращий книжковий дизайн 2020».

Трансляція відбуватиметься наживо з Мистецького арсеналу. Переглянути церемонію нагородження можна буде на Facebook сторінках та сайті Мистецького арсеналу, а також на сторінках наших партнерів – Goethe-Institut Ukraine та медіапартнера конкурсу Факти ICTV

Учасники(ці) події: 

  • Олеся Островська-Люта – директорка Мистецького арсеналу 
  • Беате Кьолер – директорка Goethe-Institut в Україні 
  • Тобіас Фоос – віцепрезидент із міжнародних відносин Франкфуртського книжкового ярмарку.
Журі конкурсу: Оксана Баршинова, Тетяна Борзунова, Павло Гудімов, Ілля Жекалов, Микола Леонович, Соломія Савчук, Олександр Трегуб. Ведучий: Олексій Ананов.


А вже 14 серпня запрошуємо представників(иць) книжкової індустрії долучитися до спеціальних подій, присвячених актуальним питанням книжкового дизайну:

11:00 – 12:00 – експертні коментування «Українські книжки з найкращим книжковим дизайном 2020: від трендів до новацій». Подія проходитиме онлайн у форматі публічного обговорення книжок-фіналістів за участі журі конкурсу. 
Кількість місць обмежена. 
Реєстрація на подію за посиланням: https://cutt.ly/GdDkGwv
 
13:00 – 14:00 – онлайн-лекція «Дизайн книги в 2020 році: екскурсія по нових напрямках»
Лектор: Віктор Балко – книжковий дизайнер та член журі конкурсу «Найкрасивіші німецькі книги 2020». Подія відбувається за сприяння фонду Stiftung Buchkunst.
Реєстрація на подію за посиланням: https://cutt.ly/udDkZvX

Дедлайн реєстрації на події професійної програми – 12 серпня включно. 

Цьогоріч на конкурс «Найкращий книжковий дизайн» надійшло 160 книжок, що стало рекордом за кількістю учасників. До участі в конкурсі українські видавництва подавали книжки, які були надруковані в період з травня 2019 року по липень 2020.

Фіналісти та переможці отримають призи та подарунки від партнерів конкурсу: Wacom, Arzinger law firm, Moleskine в Україні та мережі готелів Premier Hotel Odesa

Докладніше про конкурс можна дізнатися за посиланням: https://cutt.ly/YdDu5I4



0 коментарів

Залишити коментар

avatar