27 Квітня 2024, 17:11 | Реєстрація | Вхід
/ Книжковий Арсенал: прийом заявок на участь у ярмарку - 29 Лютого 2024

Книжковий Арсенал: прийом заявок на участь у ярмарку

Категорія: «Конкурси»
Дата: 29 Лютого 2024 (Четвер)
Час: 01:00
Вартість: за умовами фестивалю
Місто: Київ
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 323


Уже вдруге під час повномасштабної війни команда Мистецького арсеналу готує Книжковий Арсенал, який об’єднає у собі мистецьку та літературну складові, зустрічі з письменниками, видавцями, поетичні вечори та багато інших навколо книжкових подій.

12-ий Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» цьогоріч відбудеться з 30 травня (вечір офіційного відкриття) до 2 червня. Фестиваль складатиметься з програмної частини та книжкового ярмарку, який буде проходити на першому поверсі Старого арсеналу.

У фокусі Книжкового Арсеналу будуть книги про війну, видані після 2014 року, видання створені ветеранами та учасниками війни, членами їхніх родин. Крім ярмарку на стендах видавців, вони будуть окремо представлені у просторі «Вітрина новинок».

У програмі цьогорічного Книжкового Арсеналу, над якою працюватимуть запрошені куратори, відбудуться події у межах фокус-теми фестивалю, літературної програми, програми для дітей та підлітків, спеціальної програми від українського «PEN», професійні події для видавців. Зі спеціальною програмою Книжковий Арсенал прийматиме Літературний фестиваль-гість «П’ятий Харків». Це буде програма у співпраці та за кураторства Харківського Літературного Музею. Лекції, дискусії, перформанси та поетичні читання пройдуть на п’яти сценах фестивалю. Важливим голосом під час Книжкового Арсеналу також стануть виставкові мистецькі проєкти від сучасних митців.

Книжковий Арсенал починає прийом заявок на участь у ярмарку. Дедлайн 29 лютого 2024 року.

Докладніше про Умови участі знайдете за посиланням: https://book.artarsenal.in.ua/wp-content/uploads/2024/02/4_Final_KA24_umovy_uchasti.pdf

Щоб подати заявку на участь у секції «Видавці»: https://book.artarsenal.in.ua/zayavka-dogovir-pro-uchast-u-sektsiyi-vydavtsi-2024/

Щоб подати заявку на участь у секції «Книгарні»: https://book.artarsenal.in.ua/zayavka-dogovir-pro-uchast-2024/

До 22 березня 2024 року всім аплікантам на вказані у заявках електронні скриньки будуть надіслані відповіді про результати добору.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar