28 Березня 2024, 20:32 | Реєстрація | Вхід
/ Міжнародний книжковий ярмарок «Зелена хвиля» - 9 Серпня 2020

Міжнародний книжковий ярмарок «Зелена хвиля»

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 09 Серпня 2020 (Неділя)
Час: 11:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Одеса
Місце: Парк ім. Тараса Шевченка
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1170


Одеса - Місто літератури ЮНЕСКО, це надихає і додає сили. Отже, книжковий фестиваль «Зелена хвиля» не здався важким об'єктивним обставинам 2020 року. Навпаки, розширився!

Якщо коротко: фестиваль пройде в двох вимірах - офлайн і онлайн.

Офлайн-фестиваль пройде в парку ім. Т. Г. Шевченка з 6 по 9 серпня

У книжковому ярмарку фестивалю беруть участь видавництва та книготорговельні підприємства, що представляють художню, навчальну, наукову, науково-популярну, спеціальну, дитячу літературу; електронні видання, періодичні видання; друковану графіку. 

У програмі заходів на «Книжковій сцені» - презентації нових видавничих проектів учасників фестивалю, презентації книг-лауреатів конкурсів «Мистецтво книги» і «Одеса на книжкових сторінках», читання, авторські вечори. 

Корнійчуковській фестиваль дитячої літератури представлений програмою презентацій дитячих книг, майстер-класами письменників і художників-ілюстраторів, театральними та музичними програмами. 

Вперше в рамках «Зеленої хвилі» проходить форум «Українська книга на Одещині»: відбудуться «ОдесаБібліосаміт», дискусії з актуальних питань видавничої справи та книгорозповсюдження, творчі зустрічі, інші події. 

У дні фестивалю також відбудеться нагородження лауреатів традиційних книжкових конкурсів «Зеленої хвилі» - «Мистецтво книги» і «Одеса на книжкових сторінках».


Онлайн-фестиваль почнеться теж 6 серпня і триватиме до 6 жовтня

В онлайн-програмі «Зеленої хвилі» 59 подій у 17 спецпроектах. Це серії телемостів і відеопрограм за участю українських та іноземних письменників, видавців, книжкових критиків, художників, музейників, бібліотекарів. Дивиться і слухайте гостей фестивалю на Youtube-каналі, Facebook-сторінці і Instagram-сторінці «Зеленої хвилі». 
Онлайн-проект реалізується завдяки підтримці Українського культурного фонду.

Хай живуть книги! Слава літературі!

Детальніше про все читайте, будь ласка, на сайті http://expodessa.com/books/about/all/

Сторінка фестивалю у Facebook: https://www.facebook.com/greenwaveod/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar