28 Березня 2024, 23:28 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс художніх романів «Кохання і Місто» - 30 Червня 2020

Конкурс художніх романів «Кохання і Місто»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 30 Червня 2020 (Вівторок)
Час: 00:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 10333


Правила Конкурсу художніх романів «Кохання і Місто»

Конкурс проводиться літературною платформою Litnet і видавництвом КСДСеред фіналістів конкурсу редакторами видавництва буде відібрано 1 роман для публікації (після укладення договору з автором). 

Конкурс «Кохання і Місто» стартує 02.01.2020 року і триватиме до 30.06.2020 року. Переможці будуть оголошені протягом 31.07.2020 року. Відбір книг для видання буде проводитися впродовж усього конкурсу, а не тільки по завершенню.

Нагорода переможцю конкурсу

Публікація твору видавництвом КСД. Видавництво опублікує книгу, що перемогла у конкурсі, до 01.02.2021 року.

Які твори приймаються на конкурс

До конкурсу ми приймаємо сучасні художні романи, в яких йдеться про життя головної героїні в великому українському місті. Обов’язковою є присутність любовної лінії в сюжеті твору та драматична історія життя і кохання. Можливі деякі елементи інших жанрів в творі, але не фантастики, фентезі, еротики, містики чи жахів. На конкурс приймаються тільки твори реалістичної спрямованості.

Твір не повинен мати вікового обмеження 18+. Це повинен бути оригінальний твір (не фанфік), та не переклад. Твір не повинен бути десь раніше повністю опублікованим (ні в електронному вигляді, ні в паперовому, ні як аудіокнига). Твори не повинні порушувати правила Litnet та законодавство України.

Важливо, щоб з анотації до роману, який ви подаєте на конкурс, було чітко зрозуміло, що він відповідає описаному вище напрямку. Якщо анотація не дає це зрозуміти, то книга буде відхилена модератором. Гарна анотація може збільшити популярність твору. Будь ласка, не додавайте на конкурс твори, які не відповідають вимогам конкурсу. Також до конкурсу допускаються твори, написані у співавторстві (не більшого одного співавтора). Такий автор має бути зазначаний співавтором на Litnet.

Журі

Редактори Видавництва.

Розмір тексту

У конкурсі беруть участь романи обсягом від 400 000 до 600 000 знаків.

Обмеження

У момент подачі заявки на конкурс розмір твору, опублікованого на Litnet або інших Інтернет-ресурсах, не повинен бути більшим за 120 тисяч знаків. Твір має бути вперше опублікованим на Litnet та інших Інтернет-ресурсах не раніше 01.11.2019. Впродовж і після закінчення публікації твору на конкурсі автор зобов'язується не публікувати твір на інших ресурсах обсягом понад 120 тис. зн. Твори, які порушили це правило, будуть видалятися з конкурсу, за винятком випадків, коли текст після публікації твору в конкурсі потрапив на сторонні ресурси без відома автора, якщо автор зможе довести це.

Для участі в конкурсі необхідно:

  1. Бути зареєстрованим на порталі Litnet.
  2. Якщо твір ще не опублікований на Litnet, то опублікувати частину свого твору обсягом не менше 40 тисяч знаків з пробілами.
  3. Зайти на сторінку конкурсу на Litnet і додати свій твір до конкурсу. Один автор може подати на конкурс не більше 2 творів.
Після проходження модерації ваше твір з'явиться в стрічці конкурсу. Модерація може зайняти до п'яти днів.

Більше детально про всі умови конкурсу і вимоги до творів ви можете прочитати на сторінці конкурсу, натиснувши на кнопку «Правила конкурсу». 


6 коментарів

avatar
0
1 Tania Voytseshchuk • 17:37, 02 Січня 2020
а можна російською?
avatar
в коментарях на сторінці конкурсу організатори кажуть, що ні, тільки українською
avatar
тут незрозуміло куди завантажувати твір?
avatar
Більш детально про всі умови конкурсу ви можете прочитати на сторінці конкурсу: https://litnet.com/uk/contests/kohannya-msto-c90
avatar
0
5 Ruslana Kotlovich • 16:45, 19 Січня 2020
Доброго дня. А якщо в творі згадується вживання алкоголю, сигарет це розцінюється як 18+?
avatar
2
6 Steve Wonder • 21:51, 06 Квітня 2020
Конкурс називається "Напишіть щось таке, щоби видавництво могло на цьому заробити". Скільки обмежень і все ради формату для домогосподарок. Як можливий роман про кохання без еротики? Чому б не додати жахів чи чогось такого незвичайного, креативного? Але ні, ніззя, іздатєль хоче серіальчик, щоби на бабки з нього купити собі новий айфон чи ще якусь фігню

Залишити коментар

avatar