29 Березня 2024, 09:05 | Реєстрація | Вхід
/ Онлайн-презентація збірки Анни Малігон «Розарій» - 10 Червня 2020

Онлайн-презентація збірки Анни Малігон «Розарій»

Категорія: «Події»
Дата: 10 Червня 2020 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 509


У середу, 10 червня, о 20:00 запрошуємо на онлайн-презентацію збірки Анни Малігон «Розарій». Ви дізнаєтеся як творилася книжка і почуєте добру поезію в авторському виконанні. Модеруватиме захід філософ, публіцист і поет Вахтанґ Кебуладзе. Пряма трансляція відбудеться на сторінці «Видавництво Старого Лева» у Facebook. 

Збірка поезій «Розарій» — це одкровення і відвертість. Анна чеканить слова, від яких робиться холодно, ніжно, щемко, тривожно і тихо. Зрештою, тексти про війну, любов, зневіру не можуть діяти на читачів і читачок інакше.

Авторка із проникливим голосом і особливим відчуттям слова фіксує момент. На фоні йде війна, люди змінюються, закохуються і продовжують вірити. Що зашифровано у назві книжки? Може вірші поетки нагадують трояндовий сад – колючий і ароматний? Чи «розарій» Анни — це вервиця для молитов, яку вона перебирає дрібними рухами, проговорюючи важке і важливе?

«Моя книжка — це шкатулка, де кожен вірш є відголоском певної емоції чи події. —  ділиться Анна Малігон. — Відкривши її, можна побачити засушений пуп’янок дикої квітки, пташине перо, старовинний кулон із фото, молочний зуб, недопалок свічки чи гільзу... «Розарій» — це молитва, вервиця і сад, через який пролягає довгий шлях, а за кожним колючим трояндовим кущем чекає заяча нора. Кожен читач проживає історії зі мною: разом зазираємо вглиб із надією побачити, що знаходиться на споді», — роз’яснює письменниця.

Анна Малігон — письменниця, лауреатка всеукраїнських літературних конкурсів і премій («Молоде вино», «Гранослов»,«Культреванш», «Смолоскип», «Благовіст», «Ватерлінія», україно-німецької премії імені Олеся Гончара). Авторка 8 книг, серед яких поетичні збірки, повість для дітей і роман. Найновіше видання — збірка поезій «Розарій», що вийшла у 2020 у «Видавництві Старого Лева» з ілюстраціями Катерини Сад.

10 червня, 20:00. Подія у Facebook: https://facebook.com/events/305833677112727/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar