27 Квітня 2024, 05:17 | Реєстрація | Вхід
/ «Автор в Законі»: Марина Временова, Олена Орач - 23 Квітня 2020

«Автор в Законі»: Марина Временова, Олена Орач

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 23 Квітня 2020 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 639


З нагоди Всесвітнього Дня книги та авторського права, що відзначається 23 квітня, хочемо підняти саме цю, таку актуальну для сучасних авторів, тему.

Творчість заради творчості, чи творчість як можливість самоствердження та прибутку?
Про авторське право в галузі літератури, пошук «підводних каменів» в авторських договорах, а також про те, як захистити власні авторські права, послухаємо під час онлайн лекції «Автор в законі» від профільної правничої компанії Galaxy Law, а саме її представниць Марина Временова та Олена Орач.

У ході лекції розглянемо 2 основних питання:

1. Поняття автора та його прав.
2. Авторський договір.


Марина Временова - Юристка та проектна менеджерка з багаторічним досвідом роботи в галузі креативних індустрій. Здійснювала судове представництво та комплексний юридичний супровід діяльності як інституцій культури так і окремих культурних проектів. Працювала юрисконсультом управління культури Львівської міської ради. Експертка Українського культурного фонду. Програмна директорка фестивалю «ШухевичФест». Співзасновниця громадської ініціативи «Арт-кластер». Захоплюється живописом та... автоспортом.

Олена Орач займається питанням авторських прав ще зі студентських років. Вона - учасниця численних наукових конференцій щодо захисту прав інтелектуальної власності в мережі Інтернет. Юрисконсульт з досвідом роботи в Управлінні культури ЛМР та співпраці з Львівським ВП ЦРМС. На даний момент Олена займається дослідженням стану захисту прав інтелектуальної власності в Україні. Сфера діяльності: трудове право, захист прав інтелектуальної власності, господарський процес. Також, вона Активна прихильниця громадської участі в житті міста.

Професійні зацікавлення Олени - вплив культури в процесі децентралізації.
Подія відбуватиметься в режимі онлайн, слідкуйте за інформацією та залишайтесь вдома!




0 коментарів

Залишити коментар

avatar