20 Квітня 2024, 13:33 | Реєстрація | Вхід
/ Курс «Як написати та видати власну книжку 2.0» - 16 Квітня 2020

Курс «Як написати та видати власну книжку 2.0»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 16 Квітня 2020 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: 600-1200-1500 грн.
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 808


Оновлений і доповнений курс. З дуже прикладною і корисною інформацією, цінами, подробицями про письменницькі заробітки, наклади, продажі. З позитивними прикладами реальних людей. Без домашніх завдань. Можна купити лише одну потрібну секцію. 

«Це курс, котрий мені довелося повторювати найбільшу кількість разів. Коли я розробила його 4 роки тому, я використала все, що знала чи могла дізнатися про те, як написати, видати і продати власну книжку в різний спосіб – через видавництво, самотужки, в папері чи онлайн. Багато людей змогли дізнатися про це як є в дійсності в Україні – з цінами на послуги та друк, з прикладами досвідів інших письменників та письменниць, блогерів та блогерок тощо.

За 4 роки я дізналася значно більше, та й світ і ринок не стояли на місці. Я видала ще кілька книжок, спробувала, крім продажів рукопису видавцям, модель співфінансування, продала трошки прав на електронні та аудіокнижки. Повчилася письму в США, повикладала там, отримала доступ до значно більш структурованого і універсального викладання письма. Попрацювала з дослідженнями натхнення, ресурсу, мотивації. 

Також за 4 роки змінилися акценти в просуванні, оновилися алгоритми, люди в Україні стали значно більше довіряти можливості купити щось в інтернеті, з’явилися простіші платіжні системи, якась кікльсіть користувачів пішла з вКонтакті, а якась осіла в ТікТоці.

Успішних прикладів видання видання власних книжок в той чи інший спосіб в Україні теж додалося.

І ось оновлений курс.» Катерина Бабкіна


Розклад лекцій

День І – Як на/дописати власну книжку – 14 квітня 2020, вівторок, 20:00 – 21:15
День ІІ – Як видати власну книжку – 15 квітня 2020, середа 20:00 – 21:15
День ІІІ – Як продавати власну книжку – 16 квітня 2020, четвер 20:00 – 21:15

Кожен сегмент доступний для перегляду впродовж 48 годин, але лише ті, хто дивитимуться, онлайн матимуть змогу ставити запитання.

Придбати місце на курсі: http://babkina.com.ua/shopnow/
Кількість місць обмежена певними технічними можливостями. 

Всі, хто були колись учасниками курсів чи інтенсивів Катерини Бабкіної (не одноразових лекцій в рамках інших проектів, а саме курсів тривалістю більше 1 дня – офлайн чи онлайн) – отримують знижку 25% (діє лише на повну вартість курсу). Щоб отримати знижку, потрібно заповнити анкету: https://forms.gle/8i9ocPH4xeoMnBV29

Повна вартість курсу 1500 грн (для резервування місця необхідна передоплата 30%)
Вартість одного сегмента (1 лекція на вибір) 600 грн (знижка учасника/ці попередніх курсів не діє, для резервування місця необхідна повна передоплата)
Акційна вартість перших 30 курсів за умови повної передоплати 1200 грн (знижка учасника/ці попередніх курсів не діє, коли акційні пропозиції вичерпаються, ціна на сайті зміниться автоматично).

Повернення передоплати мінус 15% від суми можливе до 5 квітня
Повернення акційної вартості курсу для перших 30 пакетів мінус 15% від суми можливе до 5 квітня, мінус 50% від суми можливе до 16 квітня.
Повернення вартості одного сегменту курсу мінус 15% від суми можлива до 5 квітня

Якщо у вас є питання, пишіть Tanya Korobka, korobkatatiana@gmail.com



0 коментарів

Залишити коментар

avatar