20 Квітня 2024, 11:42 | Реєстрація | Вхід
/ Катерина Бабкіна «Комерційне авторство» - 24 Січня 2022

Катерина Бабкіна «Комерційне авторство»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 24 Січня 2022 (Понеділок)
Час: 19:00
Вартість: 500-620 грн.
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 350


Гарно писали твори в школі й всі обожнюють, коли ви розповідаєте, але незрозуміло, що робити з цією суперсилою далі? Хочете стати письменником чи письменницею, але це довгий шлях, а їсти хочеться вже? Уявляєте себе на місці Керрі Бредшоу (в сенсі за ноутбуком біля вікна, а не під час сексу в великому місті)? Бісить, коли інші не можуть нормально висловити те, що мають на увазі, і хочеться за всіх все переписати? Любите слова, історії, рими? Хочете розвивати та вдосконалювати навички письма, але потрібно підтвердження, що в вас таки виходить?

Майстер-клас Катерини Бабкіної про те, як користуватися тим, що ви володієте мовою, відчуваєте історію, вміло використовуєте деталі та вмієте писати і, власне, як почати перетворювати це на фах, тобто – так, робити це за гроші.

24 лютого, 18:00, дві з половиною години відкриттів та лайфхаків. Доступ збережеться в вас впродовж 48 годин. Ми не продаємо запис, але в вас залишиться цікавий конспект з порадами та чек-лістами.

До 1 лютого вартість участі 500 грн, після 1 лютого – 620 грн. Кількість місць обмежена.
Early bird участь не можна скасувати, але можна передати іншому/іншій. Придбану за повну вартість участь можна скасувати та отримати наза 85% вартості (податки і комісії нам, на жаль, не повернуть).
Підтвердження оплати ви отримаєте протягом 24 годин на вказану електронну адресу.

Посилання на майстер-клас: https://babkina.com.ua/courses


0 коментарів

Залишити коментар

avatar