20 Квітня 2024, 12:52 | Реєстрація | Вхід
/ Олена Кравець та Олена Андрейчикова. Іронічні Читання - 9 Березня 2020

Олена Кравець та Олена Андрейчикова. Іронічні Читання

Категорія: «Події»
Дата: 09 Березня 2020 (Понеділок)
Час: 20:00
Вартість: 350-800 грн.
Місто: Київ
Місце: Театр на Подолі
Адреса: Андріївський узвіз, 20Б
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 533


Олена Кравець та Елена Андрейчикова читають оповідання Олени Андрейчикової й Таші Карлюки в рамках нового проекту #прозаnostra.

Олена Кравець — актриса, телеведуча, учасниця проекту «Квартал-95». Як вона читає прозу зі сцени! Ви повинні це почути! Це не просто читання, це театральне дійство, повне посмішок, іронії, натхнення, світлого смутку та любові.

Олена Андрейчикова — письменниця, радіоведуча, дипломант міжнародної літературної премії імені Ісаака Бабеля. Коротко і легко її іронічні історії розповідають про нас із вами, про наші падіння та злети, про відносини з колегами, друзями, коханими, тих, хто за сотні кілометрів, і тих, хто в сусідній кімнаті. 


#Прозаnostra — літературно-театральний проект, в рамках якого популярні актори, артисти, медійні персони, а також самі автори читають зі сцени сучасну прозу. Ми дуже хочемо привернути вашу увагу до літератури.

І ми знови збираємо кошти для допомоги. Марина Керусенко (Marina Kerusenko), педагог з вокалу театру на Подолі, потребує фінансової допомоги, адже її єдиний син Ростислав перебуває на процедурі гемодіалізу, та йому потрібна трансплантація.

9 березня, 19:00. Київ, Театр на Подолі, Андріївський узвіз, 20Б


0 коментарів

Залишити коментар

avatar