29 Березня 2024, 09:13 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча неділя | Тарас Шевченко: командна настільна гра - 8 Березня 2020

Дитяча неділя | Тарас Шевченко: командна настільна гра

Категорія: «Події»
Дата: 08 Березня 2020 (Неділя)
Час: 14:30
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 522


Книгарня «Є» запрошує дітей 10–15 років провести шевченківські дні цікаво та в хорошій компанії, зокрема зіграти в настільну гру про життя та творчість Тараса Шевченка. Захід відбудеться 8 березня. Початок – 14:30. Реєстрація: http://bit.ly/32ndvzz або за тел. 098 615 26 23 (Олена).

Чи потрібно, щоб взяти участь, знати вірші й біографію Шевченка напам’ять? Ні, не треба. Ми розділимося на команди, кожен учасник отримає два аркуші: на одному буде якийсь факт біографії Шевченка, на другому — вірш. У такий спосіб кожен учасники матиме згодом «своє» запитання.

Ігрове поле буде розділене за кольорами: фіолетові кульки — знання фактів, блакитні — розуміння, зелені — практичне застосування, жовті — невеличкі дослідження, помаранчеві — власна оцінка фактів, червоні — створення нових ідей.

На практиці це означатиме, що тому, хто потрапить на фіолетовий, може випасти запитання на кшталт «Як називається вірш, у якому Шевченко пише, де його поховати», тому, хто на блакитний, — «Покажіть за допомогою міміки та жестів, як "реве та стогне Дніпр широкий”, щоб решта учнів розгадала, який вірш мається на увазі», жовтий — утворити рими до деяких рядків з віршів Шевченка тощо.

8 березня, 14:30. Книгарня «Є», Харків, вул. Сумська, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar