25 Квітня 2024, 17:09 | Реєстрація | Вхід
/ «Монументальна шевченкіана Харківщини» - 9 Березня 2017

«Монументальна шевченкіана Харківщини»

Категорія: «Події»
Дата: 09 Березня 2017 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, метро «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 949


Харківська Книгарня «Є» та «Харківський науково-методичний центр охорони культурної спадщини», ГО «Культурні ініціативи», за підтримки Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації, до Шевченківських днів запрошують на обговорення книжки «Монументальна шевченкіана Харківщини», що відбудеться 9 березня. Початок – о 18.00.

У березневі дні пам’яті Тараса Шевченка відбудеться презентація книги «Монументальна шевченкіана Харківщини»До зазначеної книги увійшли всі пам’ятники Т. Г. Шевченкові, розташовані на теренах Харківщини. Книжка є результатом науково-дослідної роботи співробітників обласного комунального закладу «Харківський науково-методичний центр охорони культурної спадщини», науковців та краєзнавців.

Видання є оригінальним дослідженням про те, як пам’ять Т. Шевченка на Харківщині увічнена засобами монументального мистецтва; цю темо введено у контекст актуальних питань пам’яткознавства й охорони культурної спадщини, практичних аспектів підготовки багатотомного енциклопедичного видання «Звід пам’яток історії та культури України». Збірка складається з енциклопедичних статей, витриманих у структурі та стилістиці.

Харківська Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, метро «Історичний музей». Тел.: (057) 731-59-49


0 коментарів

Залишити коментар

avatar